• Gebelik
  • Bebeğin Kordon boynuna dolanmasi

eminece93 yaa şuan bı nebze de olsa içim rahatladı inslalah benim deoyle olur artık normal sezeryan umrumda değil yeterli sağlıkla gelsin de suyun iyi dedi demin beri ağlıyorum moralim sıfır bişey olsa bilmiyorum kapalı kutuda içerde ne olduğu belli değil

Aysegulll_37_annelikk 33 haftalıkken boynuna dolamiş bizim sıpa da ama 37 de gittiğimizde çıkarmış kordonu boynundan doktor bana korkma bir kere dolanmayla birşey olmaz çöpü bebek zaten kordonuyla doğuyor normal doğum olur sıkıntı yok demişti

Canım benim kızımada 2 tur kordon dolanmıştı o yüzden normal doğum yapıp riske atmak istemedim sezaryen oldum 38+4 de sağlıkla kucağıma aldım darısı başına inşallah korkma çok uzanmamaya çalış yukarıya falan dikkat et hareketlerine

Aysegulll_37_annelikk canımmm üzülme korkma.. benim de 2. Bebeğim de 3 tur kordon vardı ve 40 haftada 2 tur kordonla normal doğdu çok şükür 🤲🤲 ve doktorumuz kızımız süslü doğdu boynunda kolyesiyle geldi annesi demişti.. içini ferah tut hayırlısıyla bişey olmaz inşallah.. umarım faydası olur bu yazdığımın🌷🌷

Bebekk38 yaaa çok teşekkür ederim faydası olmazmi buraya yazmadan önce hüngür hüngür ağlıyordum sizijn yazdıklarınızla biraz içim rahatladı inşallah bende normal doğumla zamninda sağlıkla kucağıma alırım söyledikleriniz icin çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun ne muradiniz varsa versin

Aysegulll_37_annelikk ahh canimm seni çok iyi anlıyorum o duyguyu yaşadım korktum ama doktorum rahatllatti hatta dediki korkma aksi bı durum olmadıkça normal doğacak ve kontrolü sıklaştırdı çok şükür sağlıklı doğdu.. kendini kötüye alıştırma hep deki sağlıklı bı sekilde doğacak normal veya sezeryan hiç önemli değil inşallah bebisine kavuşursun 🌷🤲💓

16 haftalıkken boynunda kordon var demişti doktor doğana kadar durdu boynunda sıkıntı olmadı ama ben isteğe bağlı sezeryan doğum yapmıştım

Aysegulll_37_annelikk aglama hic birsey olmaz, inan cogu hamilenin yasadigi bir durum . Arkadasima doktoru kordon dolanmis bile dememisti sezeryan tarihi vermis normal doguma uygun degilsin demis, dogumdan sonra ameliyathanede demis 2 kere kordon dolanmisti suyun azaliyordu diye kizin dogurana kadar haberi yoktu panik stres yapmasin diye dememis

Bebekk38 yaa sizin zamanında mi doğdu normal yada sezeryan hangi oldu benim 30 haftalık daha 2 ay var 2 ayda daha fazla dolanır diye korkuyorum sizin kaç haftalikta dolanmisti

eminece93 yaa demekkii çok kişi yaşıyor benim ilk hamileliğim duyduğumda o kadar korktum ki inşallah sağ Salim alırım şimdi yürümeye bile korkuyorum sanki daha fazla doanacakmis gibi hissediyorum annelik çok güzel ama çok zor biseymis

Aysegulll_37_annelikk Ya canım sanırım 32 civarı. Kendi doktorum fark etmiş ama korkmamam için söylememiş. Başka bir sebeple acile gidince ordaki doktor söylemişti bana. Keşke de bilmeseymişim ilk duydugumda boş yere çok streslendim ve korktum. Şimdi 37+4′üz. Hala aynı sekilde. Sen sadece hareketlerine dikkat et. Şüpheye düşersen kontrole gidersin.

yokusbebek bende diyorum keşke gitmseydim diye ilk duyunca benimmde dünya basima göçtü sanki napiyim hareketlerini takip ederim ayda bir geliyorum sıklastirir heralde artık doktorum