Simge22 Mernana sağlıkla gelsin inşallah ☺️ az kalmış doktor nediyor peki sancıların 100 kere çıktığında benimki geçen hafta 40 a kadar çıkti normal dedi yarın yine gideceğim ne çıkacak bakalım tok gidiyorsun değil mi
Mernana Simge22 amin canım tüm bebişler sağlıkla doğsun inşallah 🥰 gelmeyi deniyor sanırım dedi her hafta gittiğimde dahada yükseliyor sancı. Evet tok gidiyorum sancı çıktığı sırada kasılıyor bebek değilmi sizinde. Bakalım ne zaman gelecekler 😁
Simge22 50_68 canım devlete gitmediğim için inan hiçbir bilgim yok özele gidiyorum ben istersen post aç sor bakalım bir
Berivan_sr Kızlar 37+4 haftalık hamileyim uygulmaya göre 17 günümüz kaldı bu haftalarda bebişlerinizin hareketleri nasıl benimki az hareket ediyo normal mi acaba bu durum
Susimerve Berivan_sr bende 37+4 bugğn özellikle çok çok az hareket etti iyice daraldı heralde yerleri :( tabi insan korkuyo normaldir heralde
Simge22 Berivan_sr aynısı bende de oldu canım aman aman hareketi olmadı gün içerisinde belirli saatler arasında hareketli bazen uyuyorlar sanırım bilemiyorum kii
Nzlelms Simge22 37+1 deyim 🫠 henüz nst çekilmedim. Dogum avrupada olacak. Çarşamba kontrolüm var bakalım nst çekecek mi doktorum ama anladığım kadari ile burada çok yaygın değil
BebekHrcn Simge22 36+3 olduk bizde haftaya sezeryan günü almaya gideceğim bakalım kaçında gün verecek doktor
Beyzi Bende şu an hastanedeyim yatış verdiler 33+3 4 gün sonra doğum dediler ikiz gebelik dua edin inşallah sağ salim kavuşalım miniklerime
Nes7616 Busra3590 1 hafta ileri dedi en son 33+2 de 2020 gr demişti boyu da 42-43 cm di şimdi 34+1 olucak 00 olunca ama bir hafta ileri diyordu
MerveguneszTerzi Benim de 39+1 ve hiç doğuracakmisim gibi gelmiyor bu sancılar birden gelecek ve doguracak miyiz hemen kızlar ya 😂😂
Simge22 MerveguneszTerzi doğurmak istiyoruz ama bebisler inatçı gelmiyorlar sancıyı nasıl yaşayacağız bilmiyoruz ☺️😄 yaşayıp göreceğiz
Fulya26 Aysel_ramazan pelvik kasların ve kemiklerin doğuma hazırlanıyor evet normal bunlar genişliyor
Arya_Naz Gzsss belden başlayıp kasıklara vuran bi ağrı sanki her an regl olucakmış gibi çok kötü bi basınç oluyo