Simge22 50_68 canım devlete gitmediğim için inan hiçbir bilgim yok özele gidiyorum ben istersen post aç sor bakalım bir
Berivan_sr Kızlar 37+4 haftalık hamileyim uygulmaya göre 17 günümüz kaldı bu haftalarda bebişlerinizin hareketleri nasıl benimki az hareket ediyo normal mi acaba bu durum
Susimerve Berivan_sr bende 37+4 bugğn özellikle çok çok az hareket etti iyice daraldı heralde yerleri :( tabi insan korkuyo normaldir heralde
Simge22 Berivan_sr aynısı bende de oldu canım aman aman hareketi olmadı gün içerisinde belirli saatler arasında hareketli bazen uyuyorlar sanırım bilemiyorum kii
Nzlelms Simge22 37+1 deyim 🫠 henüz nst çekilmedim. Dogum avrupada olacak. Çarşamba kontrolüm var bakalım nst çekecek mi doktorum ama anladığım kadari ile burada çok yaygın değil
BebekHrcn Simge22 36+3 olduk bizde haftaya sezeryan günü almaya gideceğim bakalım kaçında gün verecek doktor
Beyzi Bende şu an hastanedeyim yatış verdiler 33+3 4 gün sonra doğum dediler ikiz gebelik dua edin inşallah sağ salim kavuşalım miniklerime
Nes7616 Busra3590 1 hafta ileri dedi en son 33+2 de 2020 gr demişti boyu da 42-43 cm di şimdi 34+1 olucak 00 olunca ama bir hafta ileri diyordu
MerveguneszTerzi Benim de 39+1 ve hiç doğuracakmisim gibi gelmiyor bu sancılar birden gelecek ve doguracak miyiz hemen kızlar ya 😂😂
Simge22 MerveguneszTerzi doğurmak istiyoruz ama bebisler inatçı gelmiyorlar sancıyı nasıl yaşayacağız bilmiyoruz ☺️😄 yaşayıp göreceğiz
Fulya26 Aysel_ramazan pelvik kasların ve kemiklerin doğuma hazırlanıyor evet normal bunlar genişliyor
Arya_Naz Gzsss belden başlayıp kasıklara vuran bi ağrı sanki her an regl olucakmış gibi çok kötü bi basınç oluyo
Fulya26 Berivan_sr 4 saatte 1 hareket normal kabul ediliyor diye biliyorum. Dinlenme pozisyonlarında da mı hareketi az? Nefes egzersizleri deneyin benimki öyle çok hareket ediyor. Bir de karbonhidrat çok tükettiğimde hareketi azalıyor mesela.
Fulya26 srduman bende adanadayım hakan kalaycı doktorum. Kendisi perinatolog zaten, seni kabul ederse bir dene istersen acıbadem ve medline’da doğum yaptırıyor.