Mervo_04 Simge22 2-3 cm açıklıkla hastaneden çıkmadan suyun da gelebilir 40 haftaya kadar da durabilir dedi
Simge22 srduman hiç stres sıkıntı yapma canım bulunduğun bölgede hangi doktoruna güveniyorsan ona git kafan da rahat olur en azından doğumda iken kaygın olmaz rahatlatır seni doktor
Simge22 Aysel_ramazan merhaba canım maalesef ki açılmayı biz hissedemiyormuşuz acile gidip kontrol ettirebilirsin 2 parmak ile açılmayı kontrol ediyorlar yoksa başka türlü zor yada nstye bağlayıp sancını ölçüyorlar bende de sızı gibi oluyor geceleri yarın nst ye gireceğim bakalım
Zeyela Mervecvk94 yaa benimkinin de kafası büyükmüş ben sezeryan düşünüyorum zaten de doktorum da öyle bir uyarı yapmadı
Mernana Simge22 Gece yarısından sonra son 10 inşallah 🥰 16 eylül tahmini doğum tarihimiz açıklık yok nst sancılar 100 lere çıkıyor ama daha gelen giden yok 😄
Simge22 Mernana sağlıkla gelsin inşallah ☺️ az kalmış doktor nediyor peki sancıların 100 kere çıktığında benimki geçen hafta 40 a kadar çıkti normal dedi yarın yine gideceğim ne çıkacak bakalım tok gidiyorsun değil mi
Mernana Simge22 amin canım tüm bebişler sağlıkla doğsun inşallah 🥰 gelmeyi deniyor sanırım dedi her hafta gittiğimde dahada yükseliyor sancı. Evet tok gidiyorum sancı çıktığı sırada kasılıyor bebek değilmi sizinde. Bakalım ne zaman gelecekler 😁
Simge22 50_68 canım devlete gitmediğim için inan hiçbir bilgim yok özele gidiyorum ben istersen post aç sor bakalım bir