Yagmurfaruk Simge22 benimde uygulamaya göre 23 Eylül ama doktorum gün verdi 11 Eylül sezaryen olacağım nasip olursa 😊
Nursima6761 @“Sedef465_” sağlıkla gelsinler inşallah canım.ayni tarihde doğum yapacaz erken gelmezlerse bebeler 😌
SelmaCgn Benim de 19 eylül gbi görünüyor ikinci doğumum sezeryan olacağım Rabbim hepimize sağlıcakla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🫶
d-y Simge22 37+2deyim bana da aynılarını dedi doktor 🥹 vakit yaklaştıkça heyecan stres endişe karışık haldeyim ilk bebek 🥹
Eylem_96 Simge22 Ne sancı ne açılma ne şu geldi ne bebek geliyor haftaya perşembe sezaryen diyor artık doktor
Eda3834 Simge22 kendi geliyor galiba hastaneden yaziyorum sancim varmış 4cm açılma olmuş ve bebisin suyu çok az kalmış inşallah akşama alirim kucağıma burada bekleyen herkese de rabbim bi avazda kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Zehranisa25 Simge22 ben artık telefonları açmama kararı aldım doğurunca haberleri olur onlar arıyor ben daha çok dert yapıyorum 😂😂
Jena Ay kızlar kendimi yalnız sanıyordum meğer bebeği nazlı ne çok anne varmış 😂 benim de son 4 günüm ama ne gelen var ne giden. Karnım arada sertleşiyor yalnızca, onun dışında hiçbir belirti yok
Simge22 Jena aynısı kuşum aynısı yine senin az günün kalmış inşallah bir avazda çıkarırsın bebişi benimde karnım birden sertleşiyor özellikle Göbel deliği çevresi canımı yakıyor