alinsmom_ Simge22 son 12 ama benim bebişim ters döndü zorunlu sezeryan olacağım🥲 10 eylüle gün aldık😍
Sedef465_ Nursima6761 Aynı şekilde bende bu gece 37. haftaya gireceğim ve tahmini doğum 28 Eylül. Heyecan içinde bekliyorum ilk doğumum ve normal istiyorum bakalım ne zaman gelecekler 🥹
Yagmurfaruk Simge22 benimde uygulamaya göre 23 Eylül ama doktorum gün verdi 11 Eylül sezaryen olacağım nasip olursa 😊
Nursima6761 @“Sedef465_” sağlıkla gelsinler inşallah canım.ayni tarihde doğum yapacaz erken gelmezlerse bebeler 😌
SelmaCgn Benim de 19 eylül gbi görünüyor ikinci doğumum sezeryan olacağım Rabbim hepimize sağlıcakla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🫶
d-y Simge22 37+2deyim bana da aynılarını dedi doktor 🥹 vakit yaklaştıkça heyecan stres endişe karışık haldeyim ilk bebek 🥹
Eylem_96 Simge22 Ne sancı ne açılma ne şu geldi ne bebek geliyor haftaya perşembe sezaryen diyor artık doktor
Eda3834 Simge22 kendi geliyor galiba hastaneden yaziyorum sancim varmış 4cm açılma olmuş ve bebisin suyu çok az kalmış inşallah akşama alirim kucağıma burada bekleyen herkese de rabbim bi avazda kolay doğumlar nasip etsin inşallah