Nazo77 Zehranisa25 Karnının yanları boşalmış dedi ama bence hep öyleydi karnımda çok bir değişim olmadı 22 haftadayım😅Yanlar zaten hep vardı bende🤭aaah aaah bende isterdim zayıf olup karnımın çıktığını görmeyi nasip🥲
Zehranisa25 Nazo77 çıkar çıkar daha bilmiyorum ya bana garip geliyor karına göre söylentiler bakalım bekliyoruz 😂
Nazo77 Zehranisa25 Sıfırdan çıkması daha güzeldi ya ben 20 haftalık gibiydim zaten🥲ama kilo verdim 7-8 kadar buda başarı bilmeden tabi diyet yapmıyorum sağolsun oğluşum 😅
Nazo77 Valla bugün anneme gitsem derdim fotonu at göstereyim yazayım sana diye ama pazara ancak giderim sen belki doğurursun o zamana🤭
012908- Zehranisa25 son ana kadar herkex erkek dedi banada karnim dik diye ama kızım öyle bir girdiki odaya herkexi susturdu🤣
Nazo77 Zehranisa25 Bende herkesten o kadar çok ikiz duası aldım ki hala tek olduğuna inanmayan var bazen şüphede kalıyorum😅oysa ki ilk gördüğümde 18 haftalıktı görür görmez şükrettim tek diye ahahah nasıl etkilenmişsem🤭
Nazo77 Zehranisa25 Yani ikiz olsa hissederdim dimi🤭 Gerçi hisli biriyim diye iddaa edip 16ncı haftada test yaptım buda ayrı komedi😅
Nazo77 esows Değil kız eskiden neler varmış neler eşe bakıp kaç kızı oğlu olacağını söyleyen ebe tanımış annem sıralama bile söylüyormuş düşün😅
esows Nazo77 ya doğrudur millet doktor yokken tecrübelere dayanarak tahmin yapıyordu çoğunda tutuyordur genelde erkek karnı sivridir ama kesinlikle erkek diyemeyiz işte yanılınabiliyor 😂😂