Zehranisa25 Benim karnımı gören erkek diyor ama kız bebeğim olucak detaylı da ve her kontrole de kız dedi doktor neye inanmalıyım😂😂
rumisam Zehranisa25 bana da öyle deniyor popon büyümedi göbeğin top gibi erkek bebek bu diyolar 30 . Haftadayım doğacak hâlâ kız erkek muhabbeti bitmedi😂 ben inanmiyom herkesin bedeni farklı bence
Nazo77 Zehranisa25 Valla benim annem anlıyor pek yanıldığı olmadı kilom var ona rağmen anladı beni helal olsun diyorum 😅
serapersoy1 Zehranisa25 bana da herkes karnıma göre erkek dediler yanlış görmüşlerdir falan dediler ama kızım oldu hamileliğim boyunca hep bu gibi söylentiler yüzünden cinsiyet konusunda hep şüpheye düştüm 🫠😂😂
012908- Zehranisa25 son ana kadar herkex erkek dedi banada karnim dik diye ama kızım öyle bir girdiki odaya herkexi susturdu🤣
Zehranisa25 serapersoy1 herkes kendini çok tecrübeli sanıyor ya 2 çocuk filan doğurunca çok sinir bozucu bir karın şekline göre kafa karıştırılmaları 😂
Nazo77 Zehranisa25 Karnının yanları boşalmış dedi ama bence hep öyleydi karnımda çok bir değişim olmadı 22 haftadayım😅Yanlar zaten hep vardı bende🤭aaah aaah bende isterdim zayıf olup karnımın çıktığını görmeyi nasip🥲
Nazo77 Erkek olunca genelde arkadan bakınca hamilelik belli olmuyor.Ama kızda kalça genişliyor bel kalınlaşıyor.Erkek karnı yan taraflar boş sivriyken kız karnı daha geniş yayvan oluyor.