Nazo77 Zehranisa25 Yaaa düşün şimdi Doktorlar eşe kaç saniye bakıp ne anlıyor acaba😅 Kadın o bilgilerle öldü gitti yazık valla.
Derinmom Zehranisa25 valla bence gerçekten fark var 😂 benim kızımda karnım yayvandı popom büyümüştü enine genislemistim. oğlumda karnım sivriydi popom büyümediydi. 😂 bide oğlan göbeği aşağıda oluyor
Zehranisa25 Derinmom doğsun ben o zaman tekrar yazarım allahtan göbeğim yukarda kız olduğuna daha çok eminim suan 😂😂
Zehranisa25 Nazo77 ahhhhhh teyzem bize de bakmak nasip olsaydı keşke hiç böyle şeyleri araştırma gereği duymazdık 😂😂😂 mekanı cennet olsun😘
Nazo77 Zehranisa25 Amin valla çok bilgili biriymiş annem diyor kaç kez geldiler devletten gel bizimle çalış hastanede diye eşi izin vermemiş ne oldu kaybolup gitti kadın kimbilir neler öğretecekti.🥲
Zehranisa25 Nazo77 pazartesi kontrol var inşallah pazar gelmiş olur valla artık ne yatabiliyorum ne yürüyebiliyorum ayaklarımdan
Nazo77 Zehranisa25 Hayırlısı tabiki❣️ İnşaAllah sağlıkla sıhhatle kolaylıkla doğumun olur💕 Geçende yazmıştı burda biri dört kez normal doğum yapmış çok zevkli birşey diye öyle bir anın olur bende çok isterim 🥰
esows Nazo77 ya doğrudur millet doktor yokken tecrübelere dayanarak tahmin yapıyordu çoğunda tutuyordur genelde erkek karnı sivridir ama kesinlikle erkek diyemeyiz işte yanılınabiliyor 😂😂