Minikmucizemibeklerkeen Eveet biizmde 15-25 nisan arasi bakalim paşam cok bekletmeden saglıkla gelir insaallah 😍 heycan mutluluk karmakarisigiz .. Kafamda yapmam gereken o kadar sey varki bazen cok az kalmis gbi bazende daha cooook varms gibi gelyo 🙈
Ela11 Minikmucizemibeklerkeen dimi ama bazen diyorsun off daha çok var sonra ne kadar az kaldı diyosun geçiyor zaman çabucak
Taandreab Benim de 13nisan gözüküyor ama daha erken olabilir gibi geliyor nedense.Kızlar alış verişleri başladınız mı???benim kafam karışık nasıl yatak alacağım diye.Bi de nisanda çok sıcak olmayak.Hasatneden çıkarken bebeğin üzerine ne almayı düşünüyorsunuz???
Ela11 Taandreab Ben ahşap beşik almayı düşünüyorum kendi evim yok bir oturduğum içinde dolap yerine çekmeceli sifonyer alacağım çok isterdimm bebeğime oda yapmayı ama nasip Arabayla gidecekseniz eğer normal bir battaniye yeter diye düşünüyorum
Ela11 Melikezturk Amin inşallah çok güzel bir duygu gerçekten Allah sabrımızın sonunu hayırlı eylesin
Taandreab Ela11 aynen bizde kiracıyız .hem gereksiz şimdilik diyorlar çoğu kişi odayı.evet arabayla tabi ama gene de hani tulum gibi bişey almak lazım mı diye kafam karışmıştı.o zmn biraz kalın battaniye alır öyle giderim galiba 😘
GulKeskin Bizede 19 nisan tahmini dediler ama icimden bi ses 15 Nisan da dogacak diyor 😁 cok heyecanliyim 💕
Ela11 GulKeskin Bende aslında 14 nisan olmasını çok istiyorum bizim düğün tarihimiz tam 1.senemizde oluyor denk gelse süper olur
Burcudgn Benim de 28+2 haftalık.sezeryan olursa 1-2 nisan.normal olursa 7-8 nisan gibi olacağını tahmin ediyorum.sağlıkla doğsunlar inşallah.ben en çok hamilelik sıkıntılarım bitsin diye biran önce nisan gelsin istiyorum çünkü en basit işte bile nefes nefese kalıyorum çok yoruluyorum psikolojimde iyi değil stresliyim hep
Ela11 Burcudgn o bendede var en küçük şeyde moralim bozuluyor sinirleniyorum hep hormonların yüzünden geçer inşallah
Devran 19 nisan heycan dorukta şimdi bide kendi doktoruma göre 27 haftayım ama grip olup acile gittiğim kadın doğum uzmanına göre 1 hafta önde 28 haftaymış bilemedim neyse top gibi toplanıyo uyanınca tekmeler sert falan e beni çok heycanlandırıyo ya 😊
Ela11 Devran benimde aynı bu aralar baya sert geliyor tekmeleri insan bir değişik hissediyor şimdi diyorum böyleyse doğduğunda ben bunu yerim