Ela11 Busraburakkk hiçbir şey hissetmiyor musun neden ki ben şimdi uyandım oğlum benden önce uyanmış tekmeler tekmeler kur yapıyor annesine içerden
arslansedaa Ela11 bende şeker çıktı o yüzden bebek biraz iri gidiyor dedi boyle giderse sezeryan olabilirsin dedi tam belli degil
Ela11 arslansedaa anladım canım hayırlısı olsun nasıl sağlıkla gelecekse dünyaya öyle olsun gerisi hiç önemli değil
Ela11 GulKeskin Bende aslında 14 nisan olmasını çok istiyorum bizim düğün tarihimiz tam 1.senemizde oluyor denk gelse süper olur
Ela11 Burcudgn o bendede var en küçük şeyde moralim bozuluyor sinirleniyorum hep hormonların yüzünden geçer inşallah
Ela11 Devran benimde aynı bu aralar baya sert geliyor tekmeleri insan bir değişik hissediyor şimdi diyorum böyleyse doğduğunda ben bunu yerim
Hanife_ Heyecanlı yorgun tekme atsın diye beklerken şimdi uyutmuyor dün gece 3 buçuğa kadar bir dk durmadı sonra uyuyakaldım uyandım işe geldim hala aynı karnım acıyo artık en son dayanamadım dr u arayıp sordum normal dedi bide çok güçlü tekmeler halim kalmadı artık 1-8 Nisan arasında kavuşacam inşallah oğluma
Ela11 Hanife_ O da güzelmiş benim öyle karnımı acıtacak kadae hiç vurmadı ama bazen sert gelebiliyor oğluşun tekmeleri geceleri özellikle yatağa uzanıp onu dinlemesi çok güzel
Elif82 Ela11 çok güzel bir duygu 🥰 günler çabucak geçsin istiyorum bir an önce oğluma kavuşmak için Haftamız sürekli değişiyor bizim normalde 25 haftalık olmamız gerekiyor dün dr 26 haftalıksın dedi bakalım Doğum Nisan ortası gibi olacak galiba 🙏🏻🤗
Ela11 Elif82 hep 1 hafta önde çıkıyor zaten benimde hep öyle oluyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Esmstf Ela11 ya benim doktorum normal dogum taraftari bende oyle bu hafta gittigimde konustuk bebisin durus pozisyonuyla ilgili o da suan henuź erken dedi beklemedeyiz🤗
Ela11 Esmstf bende normal doğumdan yanayım ama boyum kısa catim dar olabilir ama dua ediyorum normal yapabilmek için hiç sezaryen düşünmüyorum hayırlısı nasıl sağlıklı olacaksa öyle olur
Vera Ela11 bizim de Nisa’nın ilk haftası Doğum insallah 😍 sare kız annesinin dogum günü olan 27 martta gelsin diye de dua etmiyor değilim 🙈🎀
Duyguanneoluyor Ela11 27 nisan da gözüküyor ama ben 23'nde doğacak gibi hissediyorum çok heyecanlıym prensesime kavuşmaya çok az kaldı ❤ ❤