_Mother_ Esahan ahahahjaa başkası yazmıştı o zaman hatırlamıyorum tam 😂😅😂 ne bilim herşey yazan çizen var işte rabbim herkesin gönlüne göre verse keşke insanlarda böyle saçma yönlere yönelmezse 😅😂
Esahan btlyldrm Bu çok mantıklı bir bilgi. Düzenleme kısmı varolsa başlıkta ya da bulabilsem eklemek isterdim.
Gizemiii Tugceasel benimde ilk gebeliğim oğlum olucak adetimden hemen sonra hamile kaldım bence onunla alakalı bir durum değil😊🌸
AdaEcem Gizemiii gerçekten anlamak güç oluyr. Benm rahmetli kayınvalidemin 5 erkek çocugu olmuş, bunlar ovulasyon öncesi sonrası biliyormuydu🤣. %50 şans var ve yüksek bı ihtimal bu da ya erkek ya kız olacak 😄
BARUTCU06 Tugceasel kuzumda Tugceasel kızımda bende ovülasyon takibi yaptım ovülasyon gerçekleştikten sonra ilişki yaşadık. Oğlumda regl biriminden 2 sonra ilişki yaşadık . Regl 28-29 döngüsünde
AdaEcem Esratolga beslenme bende denedim protein ağırlıklı beslendim, canm hep et istedi zaten, bu ay gebelik oldu. Bakalım cinsiyet ne olacak. Sağlıklı hayırlı olsun. İki kızımda çok salata yemiştim çok vitamin kullandım. Ama bunda vitamin uzak durdum salata yemedim🤣
Esahan Kubra0606 Kalp atışını hızlandırıp kan akışını hızlandırabilir bu mantıkla önermiş olabilirler ama genelde kafein sınırlandırması gelir çocuk düşünenlere ve hamilelere. Acaba babanın kahve içmesi gerekirken anne içmemeli mi?
_Mother_ Esahan Kubra0606 evet eşime içiriyordum zaten sade Türk kahvesi 😅😂 hepsi fasa fiso yaa galiba nasip kısmet eşim bana şey dedi teori dir beslenmedir saçma sapan şeylere kafa yorup inandın Allah’ın işine karışmaya çalışıyorsun belki bu yüzden gönlünden geçen olmadı sadece dua ile dilesek belki daha etkili olur ama oda olmadı 😅😂😅 işin şakası bir yana erkek olsun kız olsun rabbim bizleri terbiye etmesin sınamasın evladımız ile bu daha kötü bazen diretmemek gerekiyor belki de rabbim yine de kimseyi mahrum bırakmasın
Kubra0606 Esahan hamilelik düşünenler için kafein sınırlanması gerektiğini duymuştum ama neden acaba. Yumurtlamayı mı engelliyor yoksa tutunmayı mı
Esahan Kubra0606 Sanırım maydanoz suyunun yasaklanması ile aynı mantık. Dehilasyondan yani vücuttaki suyu atmasından kaynaklı istenmiyor. Kafeinde idrara fazla çıkarır.
niloysa Esahan biz bu kategoride değiliz o zaman istisna olabiliriz ilişki sıklığımız birinci hamilelik ikinci hamilelik öncesindede hep aynıydı birinci çocuğum erkek ikincisi kız bence tamamen nasip:)
Esahan niloysa Bilimsel bir yönü var ama tam olarak bilemiyoruz şu anda. Nasip kısmı illaki var ama daha çok bilim. Bilime inanın sonra tevekkül edin.
Kubra0606 _Mother_ ikiside olsun ister tabiki insan güzel de bi şey. Biz üç kız kardeşiz. Babam her zaman iyiki kızlarım olmuş der. Benim içinde her zaman kız çocuğu sevgisi bi tık daha fazladır:) ama kız erkek başımızın üstünde tabiki önemli olan ahlaklı yetiştirmek
huysuz__ _Mother_ tabi babanın siperm kalitesi, annenin rahimdeki asit düzeyi, akıntı yoğunluğu enfeksiyon bi çok şey etki ediyo.. hepsini denk getirip tutturmak çok zor aslında ama işte ihitmali yüksek tutacak şeyler bunlar ,denemekten zarar gelmez 😁
_Mother_ huysuz__ valla korkuyorum yaa niye yalan söylüm bide kendimi çok kötü hissettim cinsiyet ayrımı yapıyormuş gibi işte o duyguyu da tatmak istiyor insan halbuki rabbim ne veriyorsa hayırlısını nasip etsin inşallah imtihan etmesin sınamasın o daha kötü bakalım artık 3. Çocuğa Allah büyüktür cesaret edersem 😂😂