_Mother_ huysuz__ yaaa bide baskınlıkta önemli bence bunun bilimsel bir açıklaması yok tabi 😂😅 kendi düşüncem bazı kişilerin y kromozomu baskın iken bazı kişilerin x baskın oluyor çünkü kiminin 5 kızı üst üste kiminin 5 oğlu üst üste oluyor sonuçta her kişi yumurtlama gününe dikkat etmiyor ki bende bu gebeliğimde beslenme olsun yumurtlama olsun hep dikkat ettim ama kızım oluyor benimde sağlıklı hayırlı evlat olsunlar tabi bu herşeyden önemli
Esahan _Mother_ Benim kız kardeşimin eşinin 3 erkek kardeşi var. Hiç kız yok. Sülalesinde nadir kız var. Yani çekiniklik olsa o kesin çekinik olurdu ama 2 kızı var.
huysuz__ _Mother_ tabi babanın siperm kalitesi, annenin rahimdeki asit düzeyi, akıntı yoğunluğu enfeksiyon bi çok şey etki ediyo.. hepsini denk getirip tutturmak çok zor aslında ama işte ihitmali yüksek tutacak şeyler bunlar ,denemekten zarar gelmez 😁
_Mother_ Esahan benimde bu 3 kız oldu üst üste 1 kızımı hamile iken kaybettim 2 kızım olacak Allah’ın izniyle inşallah kaynanamın 2 oğlu 2 kızı var eşim evlenen ilk çocuğu bizde de kız çekinik galiba 😂😅 rabbim hayırlı evlat versin
3girlsb Ben hamile kaldıktan sonra tesadüfen hesap yaptım ve yumurtlama gününde olmuş ilişkim ve hamileyim oğlum olacak etkisi var mı bilemem tabi
dorukabioluyor İlk oğlum yumurtlama gününde oldu. 2. Bebeğime de adet bitiminde hamile kaldım erkek dedi doktor. Bunlar asla %100 ve bilimsel değil. Öyle olsa herkesin tutardı. Birine denk geliyor işte heh bu gerçek diyor kulaktan kulağa ilerliyor. Doktorlar bile saçma buluyor. Öyle olsa kız erkek gebelik için herkese planlama bile verirlerdi. Özellikle erkek çocuğu olup kız isteyen, kız çocuğu olup erkek isteyen hastalarına yardımcı olurlardı. Kesin isteyen cinsiyet seçilen ülkelere gidip tüp bebek yaptırsın onda bile yanılma oluyordur.
elasevgi Tugceasel bende adetimden hemen sonra ilişkide hamile kaldım oğlum oluyor bence alakası yok 😍
Esahan elasevgi adetiniz 7 gün sürse en az 7 gün ilişki yaşanmamış demektir. Protein bazlı da beslendiyseniz benim yazdığım teoriyi doğrular.
_Mother_ Esahan erkekler büyük ama benim amcalarım ve halamın çoğunluk kız eşimin de dayı ve amcasının çoğunluk kız
Esahan _Mother_ Siz yine de 3. Yü düşünür ve erkek isterseniz bu başlığı bir daha okuyup uygulayın. En azından her meyveden tatmış olursunuz :) Allah gönlünüze göre versin.
_Mother_ Esahan 3. Eşim istemiyor 2 ye bile zor ikna ettim ama ben hep 4 çocuk istemiştim 😂😅😂 yaa aslında protein ağırlıklı beslendik akşamları acı kahve içtik hep yumurtlama dan 4 gün önce ilişki olmadı çatlama günü tek ilişki oldu eşimin sperm kalitesi de yüksek gebelikler de baya farklıydı Çin takvimine falanda dikkat ettim ama nasip kısmet rabbim neyi uygun gördüyse baş göz üstüne 💝😇 ama siz mi yazmıştınız yine bilmiyorum asidik falan turlusal kağıt kullanma durumu bildiğim kadarıyla rahim asitli oluyormuş bu yüzden x ler daha dayanaklı kalıyormuş
Esrakzly Esahan bu teori çevremde gördüğüm kadarıyla doğruluğa çok yakın esimin anne ve babası mesela hiç eve gelmezmiş kayınbabam zaten büyüklerle yaşayan bir aileymis derken 3 erkek çocukları olmuş eism ilk çocuk 3 seneden sonra olmuş en son olan kaynim 8 seneden sonra spiral ile dünyaya gelmiş dediğiniz mantikli peki bilimsel bir araştırma var mi
Esahan Esrakzly Zaten bilimsel bir teori bu. Bende üstüne çevreden sorarak doğruluğunu sorguladım. Bana da doğru geldi.
begum-m Esahan bilime inancım sonsuz ama benim oğlum gün aşırı ilişki ile oldu ,kızım tam yumurtlamamın pik yaptığı gün oldu(test takibi yapıyordum o yüzden eminim)bilemiyorum ya bana her şey takdiri ilahi ☺️
Esahan _Mother_ Ph dengesini ölçmek için mi kağıt? Öyle bir şey varmıymış. O çamaşır makinelerinde kireci ölçmüyor muydu yahu :)
_Mother_ Esahan ahahahjaa başkası yazmıştı o zaman hatırlamıyorum tam 😂😅😂 ne bilim herşey yazan çizen var işte rabbim herkesin gönlüne göre verse keşke insanlarda böyle saçma yönlere yönelmezse 😅😂
Esahan btlyldrm Bu çok mantıklı bir bilgi. Düzenleme kısmı varolsa başlıkta ya da bulabilsem eklemek isterdim.