Tchranne öncelikle kafanızda büyütmemekte fayda var 🤭 sonrası her çocuğun hatta bebeğin bir birey olup farklı özellikleri olduğunu en baştan kabul etmekte fayda var. İlk doğduğu dönem aslında en kolayı olacaktır bebek uyudukça ilk çocuğunuzla etkinlik yapabilir, gündüz uykusu uyuyorsa ev işi yapmak yerine kendinize dinlenme payı bırakabilirsiniz. Akşamları eşim destekçiydi ben bebekle ilgilenirken büyük kızımla o evcilik oynardı ya da evi toparlardım. 3 numaramız daha kolaydı çünkü ablaları biri okullu biri kreşli gündüz o uyudukça bende dinleniyordum. Bu süreçte ev işleri kimi zaman aksıyor hiç bi zaman dört dörtlük olamayız. Ben yapamıyorum yetemiyorum fikrini direkt ortadan yok edip herşeyi akışına bırakabilirsiniz. Büyük çocuğunuzla bebek arasındaki uyum sürecinde herşey size yol gösterecektir zaten onlarla bi düzen yakaladığınızda kolaylaşıyor. Daha şimdiden kendinizi hırpalanayın bu düşüncelerle. En mükemmel anne,en güçlü anne bizleriz😇 (unutmadan dış sesleri de mümkün olduğunca duymayın tabi onlara kalırsa sanki maden ocaklarında taş taşıyıp evleri elmas parlaklığında parlatıp fevkaladenin fevkinde çocuklar yetiştirmişler😂 ne evlerinde bir toz zerresi olmuş ne sütlerinde bir damla eksilme🤭 zaten lohusa depresyonunu da biz uydurmuşuz gibi davranıyorlar🙈 onlara kulak tıkayınca gerçekten en mükemmel biziz😁) ayy çok konuştum