Htcnazom Yaşım 37 ve 2nci çocuga sanırım 4 haftalık hamileyim biraz korkularım var ama herşeyim hayırlısı
basakc36 Cansu-2600 Ay inşallah 🙏 hepimiz sağ Salim kavuşalım inşallah 🙏 30 haftalıktım gittiğimde 34 de yine gel dedi ama ondan sonra sanırım iki haftada bir çağırır artık
Cansu-2600 basakc36 Bakalım hayırlısıyla inşallah ben gittiğimde 36 hafta olucam o zaman dananın kuyruğu kopar diye düşünüyorum 😁
Gmz09 Birdemetyasemin düşünmüyorsan böyle yola devam istiyorsan sağlıkla inşallah gelsin 🙏 ben kazayla olmasaydı hala doğurmazdım çocuk istemiyordum çünkü 😅
Birdemetyasemin Gmz09 ben de istemiyorum da eşim istiyor yalan yok uğraşıyorum da 😀 yaşım daha çok ilerlerse kafam kaldırmaz depresyonuna giriyorum 😂😂
huseynova2002 Azra8Engin 22 yasindayim iki oglum var biri 4 yasinda birde 1 yasinda. Şimdide kizim olacaq 27di haftalik hamileyim🥰😍
huseynova2002 Azra8Engin Ben cok amma cok kiz cocugu istiyordum kismet ikici oglandan sonra imis. Sabirsizlikla kizi kucağıma almayi bekliyorum🥰😍
kbra_588 Ebrueren 28 im Allah izin verirse günümüz doldu ama belki bir kaç saate ya da bir kaç güne kızımla kavusacagiz🥰
Elif4222 30 yaşındayım şu an. İlk kızımı 18 yaşımda doğurdum. İkinci kızımı 23 yaşımda doğurdum onları büyüttüm rahatladım derken rabbim bir mucize daha gönderdi bana şu an 9 haftalık hamileyim bakalım bu ne olacak kız mı erkek mi🥹🥹🥹♥️🤲
myavocado Ezginur1989 hamileliğimin başında aktif çalışmayı bıraktım aslında, ama işim gereği evden yürütebiliyorum, biraz da eşimin işlerine yardım ediyorum