Minnaksever Ebrueren 30 yaşındayım 4 yaşında kızım var 17 haftalık hamileyim 31 olmadan 2 kız anası olacağım 🥰
schiphol 28 yaşındayım ve ilk gebeliğim 38+1 🤍 Kızlar ne ara buldunuz bu kocaları yav😁 Buldunuz evlendiniz çocuk yaptınız 😂😂😂 Sizinle gurur duyuyorum ben çook geri kalmışım meğerse okuyunca farkettim😁
58Vildan 26 yaşındayım biri 6 biri 3,5 yaşında iki oğlum var şuan 3. Oğluma hamileyim 40 yaşımı çok merak ediyorum boy boy delikanlılarla 😍🙈🙏🏻
Ebrueren rumeysa_mom allahım en kısa sürede sanada nasip etsin yeni hamileyim hamilelerin duası tutar diyorlar inşallah seninde sağlıklı güzel bir bebeğin olur 🙏🏻🙏🏻🌸🌸
Deringrgl rumeysa_mom böyle düşünüp üzme kendini moral strese girmemek çok çok önemli bende 27 yaşındayım bir kaç yıldır evliyim bizde bekledik her şey nasip bol bol dua et ve asla kafana takma düşünme olup olmayacağını rabbimden iste doktora görün kontrollerini yaptır rahim filmi gerekse çektir 1 yıl normal şekilde deneyip çocuk sahibi olamayanlara rahim filmi öneriliyor dene istersen canım benimkide hiç ummadığım anda oldu rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin
Cansu-2600 basakc36 Evet aynıyız 💕 bu hafta başı kontrole gitmiştim 3 hafta sonra gel doğumu konuşalım dedi ilk gebeliğim o yüzden hiç bişeyim belli değil henüz. Yarın doğum iznine ayrılıyorum çok şükür 😁 sizin ilkmi bellimi doğum
Gamze_dn Ebrueren 18 yasinda hamile oldum 19 yasinda anne oldjm simdi ikinci cocugum olucak allahin izniyle 22 yasindayim 27 haftalik hamileyim tekrar anne olucam
cananbarankocak Ebrueren 31 yaşındayım 😊 5 yaşına girecek oğlum var ikinci oğlum yolda 26 haftalığız ♥️