mucizem-21 Ebrueren 30 yaşındayım biri 3 buçuk diğeri 1 yaşında iki oğlum var ve kaza sonucu 3. ye hamileyim ☺️ 10+6 haftalık
Bendiyebiri_ Ebrueren 24 yaşındayım 34 aylık bir oğlum var ve 34 +5 haftalikta kız bebisime hamileyim 😊
Salihakyml Ebrueren Bende de korku var.Hamileliğim çok şükür iyi geçti sıcaklar baya zorladı .Doktorum da her konu da pozitifti ilk sezeryanın da çok memnun kalmıştım hemen toparlamıştım inşallah bu doğumda da öyle olur
irem88 Ebrueren 36 yaşındayım 3 çocuk annesiyim 1 minnoş daha katılıyor aramıza 32 haftalık hamileyim🫣
Zehranisa25 Ebrueren 26 yaşındayım gelmesini beklediğim bir kızım bakalım ne zaman gelmek isteyecek 😍
1anne2bebe Ebrueren 17 yaşında ilk kızımı doğurdum, 21 yaşında ikinci kızımı doğurdum , 3. İçin çalışmalar devam ediyor.. Yaşım 25 ❤️🥰
52kmavis Hayalimmm42 ama eşimle 14 senelik ilişkimiz vardı askerliğini felan bekledim öyle evlendik bende 28 2 yaşında kızım var 2 aylık da hamileyim benim ablamda erken evlendi 12 yaşında oğlu var 1 yaşında kızı 30 yaşında