1_Pandackk bu umuda çok ihtiyacım var son adet tarihime göre 31+4 doktorların belirlediği tarihe göre 30+6ta ayaktan şikayetsiz gittiğim muayene sonrası tam olarak 4. Evre kan çalma teşhisi konuldu tek yumurta ikizlerime 5 gün önce hiçbir şeyleri hiçbir bulguları yoktu. Acil sezaryene alınmak üzere doğumhaneye indirildim sabaha bekletip kansız kalan bebeğime karnındayken kan takviyesi yapılıp doğuma alınacaktım. Gece 1:30ta nabızları bozuldu 1:30ta girdiğim sezaryenden 4te çıktım. Bebeklerimi sorduğumda cevap vermediler birisi başka hastaneye sevk edildi diğeri burda dediler ama doğumdan önce yoğun bakımda yer olup olmadığını sormuştum senin bebeklerin sevk edilemez çok kritik durumları yer yoksa başka bebek sevk edilir seninkiler burada kalır demişlerdi biliyordum sevk edilemeyeceğini…. sabah 10da doğumumu yaptıran doktor canlı doğum yaptığım ilk doğan bebeğimi kaybetmişim…. Çok uğraşılmış 40-50 dakika boyunca hatta o sıra kanını alıp eşime vermişler laboratuvara götürmesi için ama çaldığı kanların fazlalığından kalbi dayanmamış… kaybettim bebeğimi…. Ama diğer bebeğim vücudu kansız kalmasına rağmen 2 gündür yoğunbakımda yaşıyor entübe şuanda beyninde kalbinde sorun olabilir dediler kansız kaldığından. Kan takviyesi yapmaya çalışıyorlar hala idrar çıkışı beklenilenden azmış… ama hayatta ve benim yaşama tutunma sebebim … o benim sakinleştiricim oldu… aklımı kaybettiğim anlarda onun fotoğraflarıyla sakinleştim… incimi kaybettim inşallah güneşim iyileşip alıp evime gideceğim..