Emine-tfk Sedadvc bende de rahim ağzım kısalığı var 3 aydır hep yatarak geçiyor neredeyse öncesinde de çok ayakta kalmıyordum. 30+4 olduk ama artık yavaş yavaş evin içinde birşeyler yapıyorum. Bir yandan da korkuyorum. Sizin kısalık kaç cm di?
Sedadvc Emine-tfk 18. Haftada 21 mm idi. 20. Haftada 32 mm oldu. Sonra bir daha olculmedi. Progestan kullaniyorum. Bu hafta son.
Naimedamlagirgec 1_Pandackk Allah bağışlasın canım bizde 34+4 de yüksek tansiyon nedeniyle oğlum oldu 2650 Gr 49 cm doğdu 21 gün küvezde kaldı solunum sıkıntısı nedeniyle şimdi 5.5 aylık çok şükür hemen topladı kendini
Tomucuk12 Sedadvc ay masallah ben serlajliyim 3 hafta oldu 26 dayim henuz odum kopuo dikis acilcak die
Feyzamali33 Sedadvc ben kısalıktan muayene olmuştum karnıma baskı yapmıştı ve öksürmemi istedi bir kaç defa açılmıyor dedi Serklaja ben gerek duymuyorum şuan demişti progestan kullanıyorum bnde riskli gebelik uzmanı demişti
Emine-tfk Sedadvc sizin adınıza sevindim darısı benim ve benim gibilerin başına 🤗🙏 umut oldunuz bize 🥰
Arzuhmza_5 Sedadvc merhaba bende 26 haftalık oldum 24 mm olarak ölçüldü progestan kullanıyorum fitil olarak daha çok küçük korkuyorum doktor en az 32 haftaya kadar tutmamız lazım dedi siz ne gibi önlemler aldınız canım inşallah daha da kisalmaz yatiyorum sürekli ama çatı ağrım çok oluyor 🥺
fatosstgy 1_Pandackk bende 14 Kasım 2022 de 32 haftalık doğum yaptım preaklampsi nedeniyle 1640 gr doğdu kızım tam 32 gün küvezde kaldı 2100 gr olduğunda verdiler bana çok şükür sağlıkla büyüdü 2 ay sonra 2 yaşına girecek ❤️
littlechick 1_Pandackk 1300 civarı doğdu şuan ciğer gelişimini bekliyoruz çok erken suyum gelmişti bi süre susuz kaldı ciğerleri gelişemedi
littlechick Ece-1987 ciğer gelişimini bekliyoruz 1300 doğdu. Ne zaman çıkacağız henüz belirsiz. Sizin neden erken doğum riskiniz var
Ece-1987 littlechick benimde serviks yetersizliğim vardı suyum sızıntı şeklinde gelmeye başladı sonra ağrılarım çoğaldı ciğer geliştirici filan yaptılar şuan hastanede yatıyorum beklemekteyiz bakalım
NerminAyla Sermec27 prematüredir diye düşünüyorum. Bebeklerimiz çok yakın doğmuş. Benim bebeğim de 37+0da 34+3 ile uyumlu ve 2200 gram doğduküvözde 10 gün kaldı. 1800 grama düştü. 2300 gram olduğunda taburcu oldu. Maması da prematüre mamaydı. Sonraki doktor kontrollerinde de hep prematüre olarak ilerlendi.
Sermec27 NerminAyla anladım demek ki prematüre olarak geçiyor rabbim ömürlerini uzun eylesin inşaallah 🤲
Seymaaogretmenn12 İlk kızım 35+2 de 2180 gram 44 cm doğdu küvezde kaldı İkinci kızım 35+4 te 2580 gram 48 cm doğdu küvezde kalmadı İkisinide kolestazdan dolayı erken doğum yaptım Bu arada bende prematüre olarak 1300 gram doğmuşum 😂