perihankrkya 1_Pandackk benm oglumda 36+0da doğdu 2900 kilosuydu kuvezde falan kalmadı ama emme duyusu gelişik değil dediler cok uğraşmama ragmen emmedi sonrası sarilik olunca doktorumuz mama ile devam etmemizi önermişti suan oglum 4yasinda simdi kardeşini bekliyor 🥹🙏🏻
Sumisali_ 1_Pandackk Merhaba 👋 35+4 te 32 haftaya uyumlu 2320 Gr doğdu güzel kızım küvöze de girmedi 2 kiloyla hastaneden çıktık ♥️ şuan 22 aylık çok şükür abla olmayı bekliyor 🥰
Sedadvc Feyzamali33 Benim de kisaligim vardı. Üstelik serklajim da yok ve sürekli de yatmiyorum ama 36. Haftayı doldurduk şükür. Sakın korkmayın. Yiyecek ekmeği olan dünyaya geliyor. ☺️
Feyzamali33 Sedadvc kısalığınız nasıldı her kontrole gittiğinizde kaç çıkıyordu çok mutlu oldum sağlıkla büyüsün inşalllah uzun hayırlı ömürleri olsun 🐣
Emine-tfk Sedadvc bende de rahim ağzım kısalığı var 3 aydır hep yatarak geçiyor neredeyse öncesinde de çok ayakta kalmıyordum. 30+4 olduk ama artık yavaş yavaş evin içinde birşeyler yapıyorum. Bir yandan da korkuyorum. Sizin kısalık kaç cm di?
Tomucuk12 Sedadvc ay masallah ben serlajliyim 3 hafta oldu 26 dayim henuz odum kopuo dikis acilcak die
Cigdemm93 Meeerve merhaba, gelişim geriliğiniz mi vardı? Kendi kendine mi doğdu. Benimde 33. Haftada 1600 gramdı. Bu hafta kilo almış olur inşallah 🙏
Meeerve @Cigdemm93 bir haftalık geriliği vardı ama doktor beslenmeye ve büyümeye devam ettiği sürece sıkıntı yok demişti aynı gün kontrol sonrası birden kanla karışık suyum geldi ve maalesef sezaryene alındım
Ece-1987 littlechick şimdi nasıl kaç kilo doğdu benimde 29.Hafta hastanede yatıyorum gerdan sezeryana alabiliriz diye çiğer geliştirici filan yapıyorlar
littlechick Ece-1987 ciğer gelişimini bekliyoruz 1300 doğdu. Ne zaman çıkacağız henüz belirsiz. Sizin neden erken doğum riskiniz var
Sedadvc Feyzamali33 Benim ilk 18. Haftada 21 mm çıktı. 20. Haftada 32 mm çıktı. Sonrasında doktor ölçümü bıraktı. Yasak da koymadı ama ben yine de kendimi çok zorlamadim. Sadece ilk iki haftayi yatarak geçirmiştim sonrasında normal hayatıma döndüm. Sizin nasıl kısalık durumu?
Feyzamali33 Sedadvc benim 23 haftadan beri 23-24 mm hep . Şimdi salı günü gene gideceğim bakalım ne çıkacak iki hafta bir gidiyorum şuana kadar 23-24 mmdi
Festinalente 1_Pandackk benim de ıkızlerım 27 haftalık doğdular ama malesef yaşamadılar yasasalardı 20 aylık olacaklardı nasip Allah’ın takdiri,suan 24 haftalık hamıleyım ınsallah 38igörürüm inanıyorum 🌸
Nuryakup 29 haftalık doğum yaptım 50 gün kuvezde kaldı 2 kilo olunca verdiler şimdi 2 yaşına girecek çok şükür rabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin😍🤲
Sedadvc Feyzamali33 Rahim ağzınız kapaliysa korkmayın. Bana perinatolog öyle demişti. Önemli olan ağiz kapaliligi dedi. 17 mm ile 39. Haftaya kadar bekleyen gebeler varmış.
nazlialtuntas3642 Benimde 33 haftalıkken bir kaç gün gelişim geriliği var dendi iki hafta sonra gel dedi doktor inşallah bir sıkıntı yoktur ama bir kaç gündür karnımda sertleşme var bebiş top gibi oluyor toplanıyor bir yere bir sıkıntı olurmu acaba
Cigdemm93 nazlialtuntas3642 Normal benimde oluyor öyle yalancı kasılma yaşıyoruz. Bir de çocukta çok fena ittiriyor :)
Momofates nazlialtuntas3642 modunuzu düşürmek istemiyorum inanın bütün iyi niyetimle yazıyorum benim de aynı dediğiniz gibi sertleşip top gibi oluyordu herkes hep normal dedi diye önemsemedim ama nstye girince o top gibi olması hep sancı olarak çıktı yani demek istediğim herkeste sertleşme normal olmuyor ben o sertleşmeden dolayı suan wc harici ayağa kalkmıyorum iğne ve hap tedavisine baslandı sancım düşsün bebek erken doğmasın diye😞 lütfen herkeste oluyor diye normalleştirmeyin doktorunuza danışıp nstye girin sertleşince sancı çıkıyor mu ona dikkat edin
Minikanne-76 nazlialtuntas3642 canım benim Allah yardımcın olsun inşallah olmaz 💙 ama sana tavsiyem git yine de o süreyi bekleme
Cigdemm93 nazlialtuntas3642 Normal değil yazılarını okudum yanlış bilgi vermek istemem kendimi kötü hissettim. Benimde oldu hatta baya korktum gittim sancım çıkmadı. Doktor tabi gelebilirsin çekinme filan dedi. Aşırı rahatsız ediyorsa ve uzun süreli kasılıp gevşemiyorsa sıkıntı olabiliyor sanırım ama normal olduğu durumlarda olabiliyor. Takipte olup dikkatli olmakta fayda var tabiki. Doktorunuza danışın. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏
DENIZ_55 1_Pandackk benimde 27 haftalik doğdu 5 gun yaşadı kaybettim eğer yaşasa 9 aylık olacakti melek oglum malesef nasip olmadı suan tekrar hamileyim çok şükür 7+4 haftalik inşallah bunu 38 haftayı görürüm sağ saglim.kucagjma alırım inşallah
Meliyda 1_Pandackk prematüre sayılmıyor ama prematüre sınırına düştü bebeğim 36+6 acil sezaryenle doğdu pamuğum 48 cm 2700 dü 1 gece yanımda kaldı ertesi ani kilo vermesi nedeniyle 7 gün ayrı kaldık 2460 ile küveze girdi 2840 ile çıktı şuan 3 buçuk aylık