Sermec27 1_Pandackk anladım ben 37 yi prematüre olarak bilmiyordum 35 ve öncesini prematüre olarak biliyordum 37 de mi prematüreyms
Ece-1987 littlechick şimdi nasıl kaç kilo doğdu benimde 29.Hafta hastanede yatıyorum gerdan sezeryana alabiliriz diye çiğer geliştirici filan yapıyorlar
littlechick 1_Pandackk 1300 civarı doğdu şuan ciğer gelişimini bekliyoruz çok erken suyum gelmişti bi süre susuz kaldı ciğerleri gelişemedi
Feyzamali33 1_Pandackk benimde erken doğum riskim var ne güzel bir başlık oldu bu. Rahim kısalığım var 29+5 olduk bugün 💪💙
Sedadvc Feyzamali33 Benim de kisaligim vardı. Üstelik serklajim da yok ve sürekli de yatmiyorum ama 36. Haftayı doldurduk şükür. Sakın korkmayın. Yiyecek ekmeği olan dünyaya geliyor. ☺️
Merii52 Feyzamali33 maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻 Serklaj oldunuz mu olduysanız kaçıncı hafta ve kaç mm ile? Bende 19+6 ikiz hamileyim 2 gün önce kısalığım 10 mm düşmüş acil Serklaja aldılar şuan yatıyorum😢
Cigdemm93 Meeerve merhaba, gelişim geriliğiniz mi vardı? Kendi kendine mi doğdu. Benimde 33. Haftada 1600 gramdı. Bu hafta kilo almış olur inşallah 🙏
perihankrkya 1_Pandackk benm oglumda 36+0da doğdu 2900 kilosuydu kuvezde falan kalmadı ama emme duyusu gelişik değil dediler cok uğraşmama ragmen emmedi sonrası sarilik olunca doktorumuz mama ile devam etmemizi önermişti suan oglum 4yasinda simdi kardeşini bekliyor 🥹🙏🏻
Sumisali_ 1_Pandackk Merhaba 👋 35+4 te 32 haftaya uyumlu 2320 Gr doğdu güzel kızım küvöze de girmedi 2 kiloyla hastaneden çıktık ♥️ şuan 22 aylık çok şükür abla olmayı bekliyor 🥰
Feyzamali33 Sedadvc kısalığınız nasıldı her kontrole gittiğinizde kaç çıkıyordu çok mutlu oldum sağlıkla büyüsün inşalllah uzun hayırlı ömürleri olsun 🐣
Emine-tfk Sedadvc bende de rahim ağzım kısalığı var 3 aydır hep yatarak geçiyor neredeyse öncesinde de çok ayakta kalmıyordum. 30+4 olduk ama artık yavaş yavaş evin içinde birşeyler yapıyorum. Bir yandan da korkuyorum. Sizin kısalık kaç cm di?
Tomucuk12 Sedadvc ay masallah ben serlajliyim 3 hafta oldu 26 dayim henuz odum kopuo dikis acilcak die
Meeerve @Cigdemm93 bir haftalık geriliği vardı ama doktor beslenmeye ve büyümeye devam ettiği sürece sıkıntı yok demişti aynı gün kontrol sonrası birden kanla karışık suyum geldi ve maalesef sezaryene alındım
littlechick Ece-1987 ciğer gelişimini bekliyoruz 1300 doğdu. Ne zaman çıkacağız henüz belirsiz. Sizin neden erken doğum riskiniz var