Acil kızlar kanamam oldu
Acile git hemen
AytenDS durma acile gt
AytenDS acile gitmelisin Hagi şehirdesin
Tamm gidiyorum hemen 😫😫
İyi ki bu uygulama var asıl bu uygulama olmasa ne yapacaktınız..Hastaneye gideceksiniz yapıcagınız tek sey bu..
AytenDS canım Allah yardımcın olsun İnşaşlah bebeklerin sağlıklıdır bizi haberdar et
AytenDS kuzum anlamıyorum ki kan gördüysen buraya yazana kadar hazırlanıp acile gitmen gerekirdi neden vakit kaybediyosun ki
Bende geçen hafta bir kanama geçirdim hemde baya bir kanamaydı gece ikide uykudan uyandırdı ve WC kalkamadım suan 15 haftalık ikizlere hamileyim ikizler baskı uyguladığı için oluyormuş beşinci Aydan sonra bir şey kalmıyor dedi doktor ama o gece müşade altında kaldım iğne ve serum yapıldı aynı zamanda progesteron başlandı ama hala korkusunu yaşıyorum maalesef 😔 ki bu bebekler üçüncü tüp bebek denemem ve 9 yıllık evliyim Allahım inşallah yüzlerini göstermeyi nasip eder 🙏
Dyilmaz amin inşallah canim
Cnm korkma.bende 9. Haftada böyle bi şeyle karşılaştım.igne verdiler.Allahin izniyle bir şey olmaz.Ama geç olmadan acile git mutlaka
İnsaALLAH bir sorun yoktur
Geçmiş olsun. Ben de ilk 3 ay hep kanama yaşadım. Tabi ara ara..
Hiçbirinde acile gitmedim. Ertesi gün doktora gittim. İğneler, haplar hep aynı terane.. Öyle öyle 20. Haftaya geldim. Siz de böyle atlatırsın umarım
Hiçbirinde acile gitmedim. Ertesi gün doktora gittim. İğneler, haplar hep aynı terane.. Öyle öyle 20. Haftaya geldim. Siz de böyle atlatırsın umarım
Zaten hastaneye gelecektim kızlar doktorumu aradım açmadı telaş yaptım o dakika ne yapacağımı bilemedim hastaneye gitmek kesindi zaten ben o an ne yapacağımı bilemedim yani başka bişey yapmalı mıyım die telaşlandım
Bu arada yedekte bi iğnem vardı zaten doktor geri döndü bana iğneni yaptır dedi ben ilçedeyim doktorum ilde o yüzden burda devlet hastanesine geldim yatışımı yaptılar iğnem yapıldı serum takıldı hepinizden dua bekliyorum 🙏🏻😔😔