AytenDS acile gitmelisin hemen. İlaç verir iğne verir. İnşallah durur kanaman. Sakin olmaya çalış stres yapma sakın. Git hemen acile bekleme daha
Tamm gidiyorum hemen 😫😫
AytenDS kuzum anlamıyorum ki kan gördüysen buraya yazana kadar hazırlanıp acile gitmen gerekirdi neden vakit kaybediyosun ki
Bende geçen hafta bir kanama geçirdim hemde baya bir kanamaydı gece ikide uykudan uyandırdı ve WC kalkamadım suan 15 haftalık ikizlere hamileyim ikizler baskı uyguladığı için oluyormuş beşinci Aydan sonra bir şey kalmıyor dedi doktor ama o gece müşade altında kaldım iğne ve serum yapıldı aynı zamanda progesteron başlandı ama hala korkusunu yaşıyorum maalesef 😔 ki bu bebekler üçüncü tüp bebek denemem ve 9 yıllık evliyim Allahım inşallah yüzlerini göstermeyi nasip eder 🙏
    Cnm korkma.bende 9. Haftada böyle bi şeyle karşılaştım.igne verdiler.Allahin izniyle bir şey olmaz.Ama geç olmadan acile git mutlaka
    Geçmiş olsun. Ben de ilk 3 ay hep kanama yaşadım. Tabi ara ara..
    Hiçbirinde acile gitmedim. Ertesi gün doktora gittim. İğneler, haplar hep aynı terane.. Öyle öyle 20. Haftaya geldim. Siz de böyle atlatırsın umarım
    Zaten hastaneye gelecektim kızlar doktorumu aradım açmadı telaş yaptım o dakika ne yapacağımı bilemedim hastaneye gitmek kesindi zaten ben o an ne yapacağımı bilemedim yani başka bişey yapmalı mıyım die telaşlandım
      Bu arada yedekte bi iğnem vardı zaten doktor geri döndü bana iğneni yaptır dedi ben ilçedeyim doktorum ilde o yüzden burda devlet hastanesine geldim yatışımı yaptılar iğnem yapıldı serum takıldı hepinizden dua bekliyorum 🙏🏻😔😔
        AytenDS happy kids girecektim yanlışlıkla buraya girdim yazını görünce merak ettim Allahın izniyle inşallah bir şey olmaz bebeklerine 🙏
          OzlEmrah bilmiyorum 😢😢 sabah doktor gelecekmiş ultrasonla bakıcak inşallah iyilerdir 🙏🏻🙏🏻 Hemşireler tahlil değerimin iyi olduğunu söylediler ama ara ara kanamam oluyo sanki 😔😔