Cnm korkma.bende 9. Haftada böyle bi şeyle karşılaştım.igne verdiler.Allahin izniyle bir şey olmaz.Ama geç olmadan acile git mutlaka
Geçmiş olsun. Ben de ilk 3 ay hep kanama yaşadım. Tabi ara ara..
Hiçbirinde acile gitmedim. Ertesi gün doktora gittim. İğneler, haplar hep aynı terane.. Öyle öyle 20. Haftaya geldim. Siz de böyle atlatırsın umarım
Zaten hastaneye gelecektim kızlar doktorumu aradım açmadı telaş yaptım o dakika ne yapacağımı bilemedim hastaneye gitmek kesindi zaten ben o an ne yapacağımı bilemedim yani başka bişey yapmalı mıyım die telaşlandım
    Bu arada yedekte bi iğnem vardı zaten doktor geri döndü bana iğneni yaptır dedi ben ilçedeyim doktorum ilde o yüzden burda devlet hastanesine geldim yatışımı yaptılar iğnem yapıldı serum takıldı hepinizden dua bekliyorum 🙏🏻😔😔
      AytenDS happy kids girecektim yanlışlıkla buraya girdim yazını görünce merak ettim Allahın izniyle inşallah bir şey olmaz bebeklerine 🙏
        OzlEmrah bilmiyorum 😢😢 sabah doktor gelecekmiş ultrasonla bakıcak inşallah iyilerdir 🙏🏻🙏🏻 Hemşireler tahlil değerimin iyi olduğunu söylediler ama ara ara kanamam oluyo sanki 😔😔
          AytenDS İnşallah hiç bir şey olmaz bol bol dua et içini ferah tutmaya çalış 🌸❤️Allah yardımcın olsun 💕
          AytenDS kötü düşünme bazı hamileliklerde olabiliyor kanama rabbimin izniyle bir şey olmaz onlar niye ultrasonla bakmamış o da enteresan 😔
          AytenDS canım inşallah önemli bir şey yoktur rabbim yardımcın olsun inşallah bişey olmaz benimde kanamam oldu cok şükür bişey olmadı sende sakin kalmaya çalış hiç bişey olmıcak allahın izniyle 🙏🙏
          AytenDS dualarımız seninle kuzum buradaki insanlar hep hamile olduğumuz için ve geneli bu tarz şeyler yaşadığı için herkes birbirinin durumunu çok iyi anlıyor 🙏 inşallah Bebişlerin sağsalim sağlıklı olduğunun haberini alırsın bizide haberdar edersin 🙏🤗
          Nasıl oldunuz acaba bebişler iyidir inşallah merak ettim
          AytenDS Canım benim konuşmuştuk daha once seninle hatirladim seni. Yeni gördüm paylaşımını inşallah iyisindir sende, BebişLerinde. Rabbim korusun, bi sıkıntı yoktur inşallah Allahın izniyle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
          Kızlar çok şükür şu an iyiyim o gece çok korktum hemen hastaneye gittik daha öncede leke değmişti düşük tehlikem vardı iğne ve progestan kullanıyordum bi tane iğne doktorum yedekte bırakmamı söylemişti hastaneye giderken doktorumu da aradım korkma hastaneye git iğneni yaptır yarın yanıma gel dedi hastaneye gittim tahlil yapıldı yatış önerildi o gece hastanede kaldım iğnem yapıldı serum takıldı progestana devam sonra sabaha kadar kanamam devam etti adet gibi 😔 o gece sabah olmadı sanki
          Sonra sabah doktor geldi ultrasonla baktı bebekler iyi dedi kalp atışları da iyi deyince ben bi rahatladım sonra ama düşük tehliken devam ediyor kanaman var çünkü bu normal değil dedi haftada bir iğne yapılacak günde 3 kez progestan kullanılacak dedi taburcu edildim sonra hemen yola çıktık doktorumun yanına orda beraber ultrasona baktık bebeklerim iyi görünüyorlardı onları ilk kez bebek şekline bürünmüş görüyordum kımıl kımıldılar hala gözümün önünde 😌 anlatılmaz bi tarif kalp atışlarını duydum biraz rahatladım sonra doktorumda aynı şeyleri söyledi sadece bi kere iğne yapılacak progestana devam koyu renkte kanamaların olacaktır bir hafta on gün korkma kırmızı renkte olursa bana haber ver 20 gün sonra tekrar gelin dedi birazda olsa rahatladım şu an hala koyu renkte biraz oluyo
            AytenDS Allahım bebeklerini sana bağışlasın canım. Bende yaşadım 2 düşük o yüzden biliyorum neler hissettiğini. Çok zor bir durum. Rabbim kimseye yaşatmasın. Rabbim tüm hamilelerin sağsaglim bebeklerini kucaklarina almayı nasip etsin inşallah 💜
            Aminn 😔🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻