Aserpil Bata göre 9+5 ölçüme gore 8+4. Henüz kap atışlarıni duyamadik geçen hafta gittiğimde. Bakalım bu hafta ne olcak. Sanırım geç döllenme ama beklemekten başka çare yok. İki haftadır geçmeyen çok şiddetli baş ağrısı. Bir goguslerim cok büyüdü ve aşırı hassaslasti.
Buseemm Aserpil bnde normalde bata göre 12 haftaliktim su an ama gec dollenme olmus o yuzden sati 1 hafta ileri attik su an 11+2 deyiz
Zeynep3 Parla1 Ben de aynı şekilde ilk hamileliğim çok iyiymiş . Sabah ve gün içinde bir kere kusar rahatlardım . Şimdi günün her saati midemde bulantı ve yanma var 🥹🥹 Geçer umarım şifa diliyorum ikimize 🥹🤲
Yonalirem 8+5 benimde aşırı halsizlik hala gecmedi en başından beri var mide bulantıları sabah oluyor genelde iştahsızlık karnım aç ama yemek yiyemiyorum çok zor bı durum gerçekten
Dilekulgtt Anonimanonim oylemii ama ben iliskiye girmedim cunku korktuk ara ara lekem oluyordu doktor icerdeki eski kandir dedi fitil kullaniyorum her ihtimale karsi ama normaldir diyorum. Dikkat et yinede riske girmeyin canim
E_T hbzkurtt 9+5 im bende halsizlik uykusuzluk baş dönmesi bulantı mide yanması ağrılar göğüs sızlaması bakalm ne zmn geçecek 🙃
Princess_momm hbzkurtt 7+4 😍 benim bulantım var bant kullanıyorum bakalım şu 16 haftayı atlatsak gerisi kolay
aysegulpolat121 11+2 çok şükür şu ana kadar hiç bulantım olmadı sadece 3 gün mide yanmaların oldu geçti.
Buseemm hbzkurtt 11+1 den selamlarrr çok şükür bulantilarim azaldi iyce gogusler bi tık buydu ama agrilari hala devam ediyor:( koku hassasiyeti yuzunden esime bile yaklasamiyorum yemeklerden tiksiniyorum malesef 🙄 pazartesi kontrol var ikili teste giricez ve insallah cinsiyet tahmiminde de bulunur
hbzkurtt Buseemm ilk gebeliğimde aynıydım diş macunu parfümü kokuyodu bana😓 ama sonra geçmişti inşallah geçer seninde en kısa zamanda
Aserpil Buseemm benim geç döllenme değil aslında dün Dr 8+3 dede tarih cuk oldu çünkü biz eşimle 8 temmuza kadar ayrı şehirlerdeydik o günden sonra ilişki oldu. 🤭😁 Çok şükür dün kalp atışında duydum . İçim rahatladı 🥰
Buseemm hbzkurtt amin insallah canim gecsin artik onun yüzüne sigrayai bile biraktim 😂 sigaradan tiksindim