• Gebelik
  • 8,9,10,11 hafta hamişler❤️

hbzkurtt Benim görümcem mutfağa giremez buzdolabını acamazdi kokuyor diye 3 ay boyunca

hbzkurtt 11+1 den selamlarrr çok şükür bulantilarim azaldi iyce gogusler bi tık buydu ama agrilari hala devam ediyor:( koku hassasiyeti yuzunden esime bile yaklasamiyorum yemeklerden tiksiniyorum malesef 🙄 pazartesi kontrol var ikili teste giricez ve insallah cinsiyet tahmiminde de bulunur

Aserpil bnde normalde bata göre 12 haftaliktim su an ama gec dollenme olmus o yuzden sati 1 hafta ileri attik su an 11+2 deyiz

Buseemm ilk gebeliğimde aynıydım diş macunu parfümü kokuyodu bana😓 ama sonra geçmişti inşallah geçer seninde en kısa zamanda

hbzkurtt benimde baş dönmelerim oluyor çoğunlukla, başımı kaldıramayacak kadar oluyorum 🫠

Hasel0503 baş ağrısı yeminle geçmiyor geçip geçip geri geliyor hayatımda ilk defa bu kadar uzun süre ağrı çektim ne yapsam nafile yani

8 haftalığım ara ara bulantı dışında belirtim yok normal midir

kamigns biz şanslı olanlardanız 😊 benim bulantı var kusma yok ama şükür sıkıntısız atlatıyorum

Hasel0503 şeyi keşfettim ben buzu enseye ve sakaklara tutunca bı rahatlama geliyo kesin çözüm değil ama ağrıyı azaltıyor

Bende 10 haftalık oldum. Çok şükür bulantım yok ama aşırı hantallaştım yerimden kalkacak gücüm yok resmen. Hatta daha da ilerisi nefes almakta güçlük çekiyorum 🤦🏻‍♀️

hbzkurtt bende 9+5 aşırı mide bulantısı ve her şey kokuyor özellikle evim mutfagim