Sabah randevum var 20 agustosta keseyi görmüştük biraz büyüsün öyle gidelim dedik kalp atışını net duyabilmek için, bu arada 6. Haftadan itibaren bulabtılarım başladı gögüsler acayip hassas. siz neler yaptınız nasıl gidiyor🥰
8,9,10,11 hafta hamişler❤️
✨✨✨
Kimse yok mu😀
hbzkurtt 7+5 fenayim fena bulantilarim cok kusmuyordum hic biraz once kustum uyku uyuyamadim bulantidan hafifte lekelenmem oluyor kahvemsi gibi
Dilekulgtt Maşallah büyüyor bebisler 9 hafta oldum bnde aramızda fazla yok
Zhra42 oyy nasil geciyor anlatamam cok zorr 🤦🏻♀️ sanki bi anda hayatim degisti korkudan is guc yapamiyorum da biblo gibiyim sadece yemek yapiyorum
Dilekulgtt Birde neden bilemiyorum tam hamile gibi hissetmiyorum günlerim hareketli olunca mı acabaa
Dilekulgtt Kız Allah tan yemek bari yapıyorsun kimisi kokudan yapamıyor tiksiniyor
Zhra42 bende oyle 🥰🥰
Zhra42 suanlik yapiyorum ilerde ne olur bilemem tabi
7+5 bende asla bi belirtim yok kusma vs gibi sadece az önce sol kasığımda biraz ağrı var
8+4 bulantı mide yanması ağrısı koku hassasiyeti yorgunluk hepsi halay çekiyor şuan çok perişanım ne zaman geçecek diye bekliyorum
8+4 4 gündür bas agrisi cogaldi bulantı var kusma yok kendi evimde oyle istahli yemek yiyemiyorum baskasinin yaptigini dah rahat yiyorum. Halsizlik cok var ya hayat enerjim bitmiş, insanlardan nefret ediyorum 😂😂kimseyi gormek istemiyorum ne evde durmal istiyorum ne disari cikmak istiyorum
Umarım devamı gelmez
Bende ilk kez gidicem dr a bugun. Beta verdim geçen hafta. Uygulamaya göre sekiz artı 1, biraz aç kalsam midem bulanıyor benimde baş ağrım ara ara gözlerim kararıyor. Karnım tokken bulantı yok açken var ama iştah yok zorla yemek çok kötü napıcam bilmiyorum