Birdemetyasemin Fatoss3- var gibi bariz belli elinde test varsa idrarla takip et istersen adete yakın kan verirsin direkt inşallah pozitiftir 😍
Fatoss3- Yektek22 YK days doctor bizim burdaki eczane bu marka satıyor bide o son attığım açık olan days comfort ama onda çizgi çok kayık çıktı hatalı diye düşünüyorum
Birdemetyasemin Fatoss3- benimde öyle ovülasyonla test yaptım daha zamanım var o yüzden hiç belli olmaz bu işler 😍
Birdemetyasemin Sna1244 canım ben bu teste pek güvenemedim testin sünger gibi bişeyi var orası genelde kırmızı oluyo varsa başka test yap istersen yarın falan
Sna1244 Aşklarım ayıptır söylemesi ama tuvaletten çıkamıyorum ben iki dakikada bir idrarım geliyorum nolcak böyle ya 😂
Cicek_ Sna1244 inşAllah bebiştendirr. Ben normalde de çok su içtiğim için çok sık çıkıyorum zaten. O yüzden oradan anlayamıyorum😂
Sna1244 Cicek_ ya bilmiyorum ama artık yeni mekanım tuvalet oldu gerçekten orda uyumayı planlıyorum 😂😂
Sna1244 Cicek_ inşallah inşalllahhhh baktığım kadarıyla döllenme 24 saat içinde oluyormuş eğer geç döllenme değilse 6-8 gün içinde gebelik olduysa testte çıkıyormuş bugün 5. Günüm yapıyım mı bekleyin mi sizce 🌸
Cicek_ Sna1244 bence haftasonuna kadar bekle 🥰 şuan karnım çok ağrıyor regl olcakmışım gibi ama 8 gün var daha🤷🏻♀️
Sna1244 Cicek_ kız ben de gece öyleydim ölüyorum sandım belim karnım en son acile gittik dün belimi ve karnımı kesip atmak istedim o derece kötüydüm
Melike3506 Fatoss3- bende şu 3-4 gündür sürekli geğiriyorum hayatımda bu kadar geğirmemişimdir şu 3-4 günde birkaç kerede ağzıma ekşi su geldi midemden ama hiç gebeliğe yormadım mide sorunudur diye düşünüyordum