Sna1244 Mesela benim testim böyle anlam veremedim test mi hatalı yoksa pozitifte çizgi mi kaymış yoksa ben yine niyetlerimden mi uyduruyorum anlamadım 😂 ha bu arada bu testi yapalı bugün tam 1 hafta oldu
Kubra0606 Fatoss3- testte görünüyorsa kanda hayli hayli çıkar sürekli test yapmak incelemek yıpratır insanı😊
Sna1244 Fatoss3- evet işte o yüzden anlam veremedim neyse bence biz seninle birkaç gün daha bekleyip bir kez daha test yapalım sonra kan verelim emin olalım 😂
Fatoss3- Sna1244 bencede benim ilk iki testte normal yerde çıktı silik çizgi ama bunda kıyıda çıktı anlam veremedim 😄
Fatoss3- Sna1244 evet işte günden güne artı iki gün üst üste yaptım ama bunda çizgi kaçmış anlamadım 😄
Sna1244 kadın olmak çok zor net yani yok test yap pozitif mi negatif mi o var bu var hep bi belirsizlik 😂
Fatoss3- Cicek_ bilemem benimde bat 14 ama besilik çizgi şeklinde belirdi emin olmadigim için şuan bekliyorum sadece
Fatoss3- Yektek22 YK days doctor bizim burdaki eczane bu marka satıyor bide o son attığım açık olan days comfort ama onda çizgi çok kayık çıktı hatalı diye düşünüyorum
Birdemetyasemin Fatoss3- var gibi bariz belli elinde test varsa idrarla takip et istersen adete yakın kan verirsin direkt inşallah pozitiftir 😍
Birdemetyasemin Cicek_ aaah inşallaaahhhh ☺️ bende zor tutuyorum kendimi kafamı dağıtmaya çalışıyorum bakalım 😂