Laayla CooperBaby yapmalarının sebebi babalarının hayrına değil canım reklam ve tanıtım ağırlıklı satış stratejisi ama bazılarımız bunun bize altın tabakta sunulan bi fırsat olarak görüyorsa demekki😂
CooperBaby Laayla Allah düşürmesin! Ve böyle fırsatçılara da vermesin mümkünse.🙏🏾 Elim ayağım tutuyor çok şükür.. Gerçekten ihtiyaç sahibi olan insanların hakkını her kim yiyorsa burnundan gelsin inş. Hiç tasvip etmediğim iğrenç şeyler..
2prenses_masal-oyku Laayla sende tatlısın şekerim ❤️ kampanya yapmışlar kullanalım ya hepmi bizden çıkacak azxıkta onlardan çıksın 😂😂
EzgiNadir Purple ben ilk 1ay önce istedim daha yeni geldi şimdide eşimin adına istedim daha yeni vardı yani ilk üye oluyorsunuz sonra köşede üç nokta var orda kampanyalar var
EzgiNadir Purple Allah Allah neden ki bende daha yeni yaptım çıktı siparişiniz onaylandı dendi sizin neden olmadı ki acaba
Mayasey Benim bezlerim de geldi. Gelmesi 1 ayı geçti galiba.. 1 numara nasıl küçük bişi öyle ya inanamadım😍
UykusuzAnne Laayla Yani normal bence adı üstünde deneme paketi canım 1 aylık yollamaları beklenmez milyonlarca kişiye yolluyorlar bide sonuçta
Laayla UykusuzAnne 1 aylık zaten yollamasınlar ama en az olan bi paketi de ayda 5 anneye yollayabilecek kapasitedeler çünkü sanırım her ay seçilen 5 anneye yollanıyor yalnızca
Laayla DuduNur ölümüne bez stokladım valla hepsi prima inşallah çocuk alerji falan olmaz da çöpe atmam ya😶