EzgiNadir Purple Allah Allah neden ki bende daha yeni yaptım çıktı siparişiniz onaylandı dendi sizin neden olmadı ki acaba
EzgiNadir Aysnurrr üye olduğunuz sayfada çıkıyor üç çizgi var köşede oraya tıklayın orda kampanyalar diye çıkıyor ordan seçip ücretsiz sipariş veriyorsunuz
CooperBaby Laayla Allah düşürmesin! Ve böyle fırsatçılara da vermesin mümkünse.🙏🏾 Elim ayağım tutuyor çok şükür.. Gerçekten ihtiyaç sahibi olan insanların hakkını her kim yiyorsa burnundan gelsin inş. Hiç tasvip etmediğim iğrenç şeyler..
Laayla CooperBaby ay ne abarttın ya 8 tane bezle büyütecek çocuğu eli ayağı tutmayanlar haklısın😂😂 hiç mi bi alana bi bedava ürün almadın ya da indirimden bi şey almadın şu yazılarını okuyan seni vehbi koç bizi de sokak dilencisi sanacak😂😂 olayları büyütme Allah aşkına
Laayla CooperBaby Mom89 nasıl eli ayağı tutan biri olarak kabul ettin ayıp değil mi sana yazıklar olsun😂😂😂
EzgiNadir CooperBaby ilk olarak bu bir deneme ürünü Allah’a çok şükür hiç bir anne bebeğine başkasının hakkını kullanmak istemez Ki şunu belirteyim kimsenin hakkını almıyoruz denildiği gibi deneme ürünü firmanın yaptığı birşey denensin bebeğinde memnun kalan aileler prima kullanmaya başlasın diye çünkü insanlar tereddüt ediyor pişik vs.birşey yapar mı diye . Yanlış düşünüyorsunuz....
Mom89 Laayla arabaya koydum 😂🤣😂🤣lazım olursa camı sil yada bulunsun işte DEDİM 😂🤣😂zaten çocuk altına koyduğum gibi kirletiyor nasıl deneme olcaksa 😂🤣🤣
Mom89 Laayla saol kuzum.. 🤗🤗🤗😍😘darısı sizlerin başına inşallah sizlerlerde sağ salim alırsınız kucaginiza
CooperBaby EzgiNadir Evet denensin diye olduğunu herkesten çok çok iyi bilen biriyim sayın anne.. Ama sülale boyu alınması hangi kategoriye giriyor?
Gulcann33 Merhabalar kampanyalar bölümünden sonra nereye tıklamamız gerekiyor hediye gönder butonu göremedim