eşiyle kan uyuşmazlığı olup ayrıca 5. haftalarında hafif kanamalar yasayan var mı acaba? varsa neler yapıldı ve daha sonra geçti mi nedenmis
Kanama ve uyumsuzluk
[silindi]
ceyydaa benimde 6 haftada lekelenmem olmuştu doktor progestan ve proluton iğne yapmıştı
[silindi]
ceyydaa yok proluton iğnesi duşuk olmasın diye banada uyuşmazlık testi yapılmıştı negativ çıktıgı için uyuşmazlık iğnesi yapmadılar şuan çok şukur 18 haftalık olduk ama dikkat edin kendinize ağır iş fln yapmayın mumkun oldukcada ayaklarınızın altına yastık koyup uzanın
ceyydaa ben varım canım Indirect cooombs testi yapılıyor ve dr unun değerlendirmesine göre kan uyuşmazlığı iğnen vuruluyor takibini iyi yap lütfen iğnenin etkisi 12 hafta sonrasında testin tekrarlanıyor sonuca göre iğnen tekrar ya yapılıyor yada yapılmıyor benim testler tekrarlandı ve 8 şubatta tekrar vurulacağım iyi bir dr ve sıkı bir takiple atlatırsın inşallah 🙏🏻🙏🏻
Yerleşme kanaması olabilir canım benimde 6. Haftada olmuştu daha bebeğim kan grubu oluşmadığı için doktorum uyuşmazlık iğnesi vurdurmadı 12. Haftamda bi daha geldi geçen hafta oldum iğnemi telaş etme kanamalar olabiliyor bazen böyle ilk başlarda. Aşırı yoğun olursa ağrılı ve sancılı tehlikeli ama yine de doktorunu mutlaka bilgilendir o daha iyi bilir