• [silindi]

ceyydaa benimde 6 haftada lekelenmem olmuştu doktor progestan ve proluton iğne yapmıştı
    ceyydaa bnm ilk gebeliğimde 6 haftada kanama oldu düştü malesef ardından rogham iğne vuruldum şimdiki gebeliğim yolunda çok şükür 22 haftalık olduk kanama falan da ommadı
      [silindi] protestan bana da verildi iğne ne iğnesi uyuşmazlık mi? bana da yapicakti test istedi test normal çıkınca yapmadı. peki simdi kaç haftaliksin durum nedir ?
        Krasivyy anladim çok geçmiş olsun ikincisi için çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. peki ilkinde kanamaların nasildi
          • [silindi]

ceyydaa yok proluton iğnesi duşuk olmasın diye banada uyuşmazlık testi yapılmıştı negativ çıktıgı için uyuşmazlık iğnesi yapmadılar şuan çok şukur 18 haftalık olduk ama dikkat edin kendinize ağır iş fln yapmayın mumkun oldukcada ayaklarınızın altına yastık koyup uzanın
            ceyydaa sağol canm Rabbim sana da tattırsın inşallah kanama önce pembe damlaydı sonra yoğun bi kanamaya döndü parçalı çok sancılıydı malesef kendim düşürdüm çok ağrılar çektim
              [silindi] çok teşekkür ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah bana öyle bir iğne yapılmadı kese göründü ve etrafında kan yok dedi şuan dinlenip ilaçlarımi içiyorum ama hafif hafif pembe kanamam oluyor sadece peçeteye geliyor
              ceyydaa yasadim uyusmazlik ignesi yapilmadi henuz bebegin kalbi tamamen gelismedigi icin. 8. Haftadan sonra olan kanamada vurdular
                Krasivyy benimde basta biraz yoğun geldi ama tam kırmızı değildi su aralar da hafif hafif geliyor çok şükür agrim olmuyor inşallah düşük değildir dua edin ne olur
                  ceyydaa ben varım canım Indirect cooombs testi yapılıyor ve dr unun değerlendirmesine göre kan uyuşmazlığı iğnen vuruluyor takibini iyi yap lütfen iğnenin etkisi 12 hafta sonrasında testin tekrarlanıyor sonuca göre iğnen tekrar ya yapılıyor yada yapılmıyor benim testler tekrarlandı ve 8 şubatta tekrar vurulacağım iyi bir dr ve sıkı bir takiple atlatırsın inşallah 🙏🏻🙏🏻
                    Usakli64 anladım ben daha 5 haftaligim hafif kanamam oluyor ara ara ama doktor keseyi gördü haftaya kalp atışı duyulur dedi kese etrafına kanama görmedi ve ilaç verdi uyumsuzluk iğnesi için test istedi test normal çıkınca iğne de yapmadi
                    Elif82 bana yapıldı o test ve doktor iğneye gerek yok 28.haftada tekrar bakılır dedi ama hafif kanamalar devam ediyor minik de olsa ilaç verdi öyle :(
                      ceyydaa benim dr um kanamam var diye hemen yaptırdı iğneyi canım haricinde de 3 günde 1 düşük için iğne ve hergün 3 tane ilaç yuttum ve 5 ay boyunca sadece WC ye gitmek için kalktım zor geçti ama şimdi iyiyiz çok şükür 🙏🏻 inşallah sizde iyi olursunuz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
                        Yerleşme kanaması olabilir canım benimde 6. Haftada olmuştu daha bebeğim kan grubu oluşmadığı için doktorum uyuşmazlık iğnesi vurdurmadı 12. Haftamda bi daha geldi geçen hafta oldum iğnemi telaş etme kanamalar olabiliyor bazen böyle ilk başlarda. Aşırı yoğun olursa ağrılı ve sancılı tehlikeli ama yine de doktorunu mutlaka bilgilendir o daha iyi bilir