mervedmrcn gizemm0688 ay ne güzel maşallah 🧿 Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸🤲🏻
-incila- 18+3 muhtemelen ocak ortası doğar inşallah önceki doğumum sezaryendi.. Bakalım hayırlısı olsun. Her gün hareket hissetmiyorum bu biraz korkutuyor onun dışında iyiyiz
58Vildan Turtamom doğumdan sonra ilk günlerde 7-8 kilo kayıp oluyor onunla bence normal kilona dönersin ilk iki gebeliğimde bende bir anda çok aldım çok ağrım oluyordu bu gebeliğimde anladım ki hepsi kilodanmış çok yürüyüş yapardım ama yürüyüşle de bitmiyor :/
Cisemdnc Ay bizde ocağın ortası gibi inşallah ama nedense alt karnımda ve özel bölgemde sürekli bi baskı hissediyorum sizde de var mı
2bebekanne Turtamom 5 Ocak gözüküyor ama sezeryan olacağım için aralıkta doğar diye tahmin ediyorum. 22+3 günlük şuan bir oğlum var ikinciye gebeyim kızım olacak inşallah 🙏 bulantı dışında bir sorunum yok çok şükür zaten oda beni yeterince mahvediyor 🥲
Yeldabanu Turtamom 20+2 den selamlar hamileliğin balayı dönemindeymişiz 😀 mide bulantılarından geldim buralara çok şükür iyiyim artık haftaya detaylımız var +1 kilo ile yola devamm
ruveyda_34 Zuleyha29 tek bi doz vurucaklarsa o tarih normal ama 2. Dozuda istiyorlar bu yuzden o tarih biraz gec gibi