dika mervedmrcn evet benim de böyle haftaya doktora gidicem soylicem ona dedim acaba bende tek mi var bu yoksa benimle aynı olanda var mı teşekkür ederim cevabiniz için bebeğinizin cinsiyeti belli mi
0znur Turtamom bizde 21+6yız bugün. Elhamdülillah ilk aylara göre rahat geçiyor. Saddce küçük hanım çok hareketli 🎀🌝
mervedmrcn dika benimde kontrolüm yarın her kasık ağrımda rahmin büyüyor diyor bakalım buna ne diyecek. Evet kızım olacak inşallah sizin belli mi ☺️
dika mervedmrcn hayırlısı olsun inşAllah bakalım bana ne diyicek magnezyum ilacı da içemiyorum alerji yaptı bende kaşıntı o yüzden ağrılarım daha çok oluyor evet belli erkek olacak bizim ki de
mervedmrcn dika Allah sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸 Magnezyum içinde maden suyu içebilirsiniz ben öyle yapıyorum 2-3 günde bi içiyorum
dika mervedmrcn Amin inşAllah teşekkür ederim öyle yapıyorum doktorum her gün 1 tane iç yani ağrılarına iyi gelecek dedi içiyorum da sanki kesmiyor Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşAllah 🤲🏻🍀
emel16 Turtamom 21+0 ız, serklajlıyız yatıyoruz:) zamanında sağlıkla hayırla kucağımıza almak için dua eder dua bekleriz