dztrk vezozcan Sağlıkları yerindeyse inan kilosu pek önemli değil 🥰 o illeti bende bırakamıyorum içiyorum😥 Hakkımızda hayırlısı
Aden35_yn dztrk bende çarşamba günü gideceğim benim bebişte 1 haftalık önde gidiyordu sizinki 1 hafta önde mi
Ays-0 dztrk 34. Haftada 2400 dü kilosu şuan 35+5im haftaya kontrol var merakla bekliyorum bakalım 🥰 ultrason tam ölçü yapmıyor tahmini rakamlar bunlar, normaldir hiç kötü düşünme ☺️
Esraavann Canım anneler 37+4üm sağ kasigimda gittikçe siddetlenen ağrım var doğum sancısı nasıl olur ilk doğumum bebeğimin sağlık sorunu yok bebek iki hafta ileriden gidiyor demişti doktor hastaneye basvurmalimiyim
dztrk Esraavann doğum kasılmaları başladığı zaman illa ki hissedersin canım yinede aklına takılan birşeyler varsa doktoruna yaz istersen yada kontrol amaçlı gidebilirsin🥰
Polimo Hasretk1 selam benimde 34+3 te 3 kiloydu yaklaşık 2.5 hafta ondeydik biraz tombik bebeklerimiz 🥰
Hasretk1 Polimo normal doğum için biraz olumsuz bir durum kendimi tutmaya çalışıyorum çok yiyip kilo almayalım bebişle diye ama bu hafta inanılmaz iştahım açıldı aklımdan hamurişi tatlı tarzı şeyleri çıkaramıyorum 🥲🙃
Polimo Kızlar 35+3 um bugün son 2-3 gündür müthiş bir bel ağrım var çok ağırlaştım zaten doğum yakın gibi hissediyorum bende
DuyguNefes Mutluuu42 benim bebeğimin de baş cevresi 1 hafta önden 35 haftalığım 3 kilo olmuş 38 de sezeryana gireceğim insallah erken gelmezse normal doğum destekcisi bir dr fakat bana normal doğumu önermedi :) Sağlıkla gelsinler de doğum seklinin önemi yok hayırlısı neyse o olsun hakkımızda
Polimo Hasretk1 öyle doğru diyorsun ama önemli olan sağlığı bebeklerimizin hangisi olucaksa olsun şartlamayın kendinizi ❤️
merve_Hilal dztrk 34+4 de 3200 dü simdi 35+4 ne durumda bilemiyorum cocuk 3 hafta öndeydi 20. Haftadan beri böyle gebelik sekerimde yok genelde anne yada baba iri olursa bebek iri oluyormus