dztrk Ayliz010 aa bende Sakaryadayım Medara gidiyorum🥰 Ayy heyecan basmaz olurmu cennet kokulu evladına kavusucaksın Allahın izniyle.. herşey çok güzel olacak🥰
Polimo Hasretk1 öyle doğru diyorsun ama önemli olan sağlığı bebeklerimizin hangisi olucaksa olsun şartlamayın kendinizi ❤️
Ayliz010 dztrk bende medara gidiyorum Burak beye 🥰 amin inşallah 5 ci dogumum olck risklerm var ama burak bey cok ilgili anestezi uzmanida oyle guldurduler beni saolsunlar ellerinden geleni yapiyolar rahat dogum olsn diye yaninda olucaz krkma diyolar surekli
KRabia7 dztrk benimde oyle simdi 36.haftadayım yarin kontrolum var doktor dogum sekli ile ilgili bir sey dedi mi size
dztrk KRabia7 baş geliş pozisyonunda bebeğim normal doğum olacak Allahın izni ile bakalım şuan öyle gözüküyor
Ayliz010 dztrk tskederm ya ne kdr ilgililer hemsireler falan cok dgru tercih yapmisim anestezi uzmanim ble sarldi guldurdu cok iyiler burak beyde oyle
dztrk Ayliz010 çok sevindim ilgilenmelerine sağ sağlim kavuştun yavruna🥰 benimde son günlerim inşallah benimlede ilgilenirler 😥😥 Aslıhan benim doktorum