elay15 16 günüm kaldı normal olursa yarın çatı muayenesin de belli olacak ama garip duygular içerisindeyim modum düşüyor nedense heyecanlıydım ama iyi hissetmeye çalışıyorum bir yandan darlanıyorum 🤷♀️
Zmom Doğurmak istiyorum artık çok ağırlaştım bu hafta çatı muayenesi olacağım. Çatı muayenesi olup doğumu başlayan var mı kızlar?
Ezgi1212 Mernana son 11 takvime göre ama benimde yarın çatı muaynem var çok heycanlıyım ve aynı zamanda korkuyorum da
Mernana Ezgi1212 Ay maşallah normalmi bekliyorsunuz? Ne yalan söyleyeyim bende korkuyorum son ay çok zorlasada karnımı özliycem çok tuhaf duygular sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah🥲
Ezgi1212 Mernana bugün belli olcak normal mi sezeryan mı olduğu çatı muaynesine göre. 38+4 son 10 gün
Yagmurfaruk Ebmffeg kaç haftalik oluyor bizim bir hafta önde gittiği için 38 artı 2 oluyor 39 u beklemiyor doktorum sağlıkla alalim kucağımıza 😊🙏
Enfal_06 Rukiisss evet ya nerden bilebilirdim ki bi anda yarına doğum diyiceğini biz sabah eleniyoruz sağol canım amin inşallah rabbim tüm hamişlerin yardımcısı olsun
Enfal_06 Merve_31 ay bi kucağıma alsam inşallah alırım küveze gitmesinden korkuyorum sizde sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah tüm bebişler sağlıkla gelsin
Merve_31 Enfal_06 inşaAllah hiç bir sıkıntı çıkmaz da kucağına alırsın canım haftalarımız beraberdi galiba kaç haftalıksın