Mernana Gurmuss Maşallah kaçıncı haftanızdasınız sezeryan olacaksınız sanırım. Bizim uygulamaya göre son 14 ama bakalım dahamı önce gelir yarın çatı muaynesi var artık çok heycanlıyım 💃
Ezgi1212 Mernana son 11 takvime göre ama benimde yarın çatı muaynem var çok heycanlıyım ve aynı zamanda korkuyorum da
Enfal_06 Merve_31 ay bi kucağıma alsam inşallah alırım küveze gitmesinden korkuyorum sizde sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah tüm bebişler sağlıkla gelsin
esdemiralay Gurmuss son 23 kaldı 🥹 henüz doğum şekli belli değil normal istiyorum ama çarşamba günü çatı muayenesi yapacak doktorum . Belki tetikler doğururum diye düşünüyorum. Çok ağırlaştım artık 🥺
alinsmom_ Gurmuss normal doğum için son 14, ama en son bebeğim ters dönmüştü çarşamba kontrolüm var eğer makat geliştiyse sezeryan günü alacağız🥲
Yagmurfaruk Ebmffeg kaç haftalik oluyor bizim bir hafta önde gittiği için 38 artı 2 oluyor 39 u beklemiyor doktorum sağlıkla alalim kucağımıza 😊🙏
ulkutom Gurmuss son 4 ama bebişin gelmeye niyeti yok bakalım suan için normal doğum görünüyor ne zaman gelirse sağlıkla kavusalim hepimizz