Gurmuss Kızlar kaç gününüz kaldı benm aynı vucutta son 3 günüm 5 Eylül de hayırlısıyla kucağıma alıcam bebişimi
Mernana Gurmuss Maşallah kaçıncı haftanızdasınız sezeryan olacaksınız sanırım. Bizim uygulamaya göre son 14 ama bakalım dahamı önce gelir yarın çatı muaynesi var artık çok heycanlıyım 💃
Ezgi1212 Mernana son 11 takvime göre ama benimde yarın çatı muaynem var çok heycanlıyım ve aynı zamanda korkuyorum da
Enfal_06 Merve_31 ay bi kucağıma alsam inşallah alırım küveze gitmesinden korkuyorum sizde sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah tüm bebişler sağlıkla gelsin
esdemiralay Gurmuss son 23 kaldı 🥹 henüz doğum şekli belli değil normal istiyorum ama çarşamba günü çatı muayenesi yapacak doktorum . Belki tetikler doğururum diye düşünüyorum. Çok ağırlaştım artık 🥺
alinsmom_ Gurmuss normal doğum için son 14, ama en son bebeğim ters dönmüştü çarşamba kontrolüm var eğer makat geliştiyse sezeryan günü alacağız🥲
Yagmurfaruk Ebmffeg kaç haftalik oluyor bizim bir hafta önde gittiği için 38 artı 2 oluyor 39 u beklemiyor doktorum sağlıkla alalim kucağımıza 😊🙏
ulkutom Gurmuss son 4 ama bebişin gelmeye niyeti yok bakalım suan için normal doğum görünüyor ne zaman gelirse sağlıkla kavusalim hepimizz