Zehrabdr minikmucizem20 benim erkek, ben biraz tecrübesizim nelere dikkat etmem gerektigini de cok bilmiyorum soylediginiz iyi oldu tesekkur ederim ☺️
minikmucizem20 Zehrabdr benimki de kız ☺️ Oda süslemeyi falan hep kendim aldım internetten sizin normal doğum kesin mi olacak ?
minikmucizem20 Zehrabdr iki yatak daha iyi aslında sen ve eşin uyur annen falan tekli odada sadece 1 yatak var
Zehrabdr minikmucizem20 hmm mantıklı evet, bu hastanede doğum için odaya havuz falan alıyorlar mı bilginiz var mı
Zehrabdr minikmucizem20 evet oda süsleme yokmuş , fotograf cekimi de normal dogum da nasıl olacak bilmiyorum ☺️
Zehrabdr minikmucizem20 yok kesin değil, öyle gidiyoruz ama süreç ne gösterir bilemeyiz ben normal istiyorum sadece ☺️
Turkan35 minikmucizem20 arkadaşlarınız hastane koşullarından memnun kaldılar mı acaba? Ben de irfan beyde takipliyim
minikmucizem20 Turkan35 evet çok güzel bir memnun kaldılar ama Gürsoy pala daha iyi irfandan keşke Gürsoya gitseniz
Turkan35 minikmucizem20 bana da 2-3 kişi irfan beyi tavsiye etmişti ilk hamile kaldığım zamanlar şimdi 37. Haftadayım zaten, ben de çok memnunum ama. Detaylı ultrasonu gürsoy beye yaptırmıştım o da çok güler yüzlü biri ☺️
Zehrabdr minikmucizem20 hmm bakalim sizin ne zamandi doğum, zamanında ve sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺️
minikmucizem20 Zehrabdr evet az kaldı prenses odası yaptık bekliyoruz bebeği size gün verildi mi acaba
Yenianne6161 minikmucizem20 45 bin şu an canım bende sadık bey takipliyim kendisi de çok iyi bir hocadır. Detaylı ultrasonumuzu Gursoy bey yapmisti
minikmucizem20 Yenianne6161 indirimli halimi 45 sezeryan mı olacak Gürsoy daha iyi aslında keşke ona gitseniz
Yenianne6161 minikmucizem20 evet indirimli hali. Gursoy bey genelde riskli gebelere bakiyor kendisi perinatoloji uzmanı. Ben sadık beyden çok memnunum :) Ekol genel olarak güzel bi hastane zatwn
Zehrabdr minikmucizem20 yok benimde aralik ortası gozukuyor tarihim ama nasip tabi ☺️ 33 haftalığız daha
Zehrabdr Turkan35 hayırlısıyla bakalım , benim 33 haftadayim bacaklarimda agrı oluyor , bazende çok ayakta durdugumda yada yurudugumde sağ alt karnımda oluyor sizlerde de olmus muydu acaba
minikmucizem20 Zehrabdr bende 34 ama neden Aralık ortası ki çok sizin normal doğum olsa bile Aralık başı olmalıydı :/