minikmucizem20 Zehrabdr bende 34 ama neden Aralık ortası ki çok sizin normal doğum olsa bile Aralık başı olmalıydı :/
Zehrabdr minikmucizem20 minikmucizem20 bilmiyorum ki uygulama 14 aralık olarak gösteriyor ama ne zaman gelir belli olmaz tabi
Zehrabdr Turkan35 hayırlısıyla bakalım , benim 33 haftadayim bacaklarimda agrı oluyor , bazende çok ayakta durdugumda yada yurudugumde sağ alt karnımda oluyor sizlerde de olmus muydu acaba
Zehrabdr minikmucizem20 benimde öyle bazen korkuyorum yani burda yazanları okuyunca da , normal sanırım gürsoy beye de kontrole giderken yoktu ağrım iki gündür var ama dinlenince geciyor
minikmucizem20 Zehrabdr benimde dündendir başladı ağrım nst de çıkmadı dinlenince geçiyor artık dinlenme zamanımız geldi eşim dündendir bulaşıkları yıkıyor valla
Yenianne6161 minikmucizem20 evet indirimli hali. Gursoy bey genelde riskli gebelere bakiyor kendisi perinatoloji uzmanı. Ben sadık beyden çok memnunum :) Ekol genel olarak güzel bi hastane zatwn
minikmucizem20 Yenianne6161 sadık beyi duymadım benim arkadaşlar ve ben dahil hep gürsoya gittik evet siz kaç haftalıksınız