minikmucizem20 İzmirde çok iyi bir doktor ben bu kadar ilgili görmedim sürekli arıyor kontrolleri söylüyor ne zaman yazarsam cevap veriyor riskli gebelik doktoru kendisi çok memnunum kendisinden herkese tavsiye ederim ekol Çiğli hastahanesi
BabyPelargos minikmucizem20 ben cinsiyet için kendisine gitsem diye düşünüyorum. Kaçıncı haftada gitmek lazım
minikmucizem20 BabyPelargos merhaba yeni gördüm doktora Gürsoy palaya sordum 11. Haftada gelebilir öğreniriz cinsiyetini dedi .
BabyPelargos minikmucizem20 ay siz ne tatlısınız 💞 bebeğinize sağlıkla kavuşun siz bunu yazdığınızda biz çoktan Gürsoy beye gitmiştik ve cinsiyetimizi öğrendik. Büyük ihtimalle dedi, ama 11 hafta olmamıza rağmen o ultrasonu harika gerçekten. 💞
minikmucizem20 BabyPelargos rica ederim ne demek o sizin tatlılığınız sağlıkla bebişinizi kucağınıza alın İnşAllah 💕 Cinsiyeti nedir bu arada ? ayrıca isminiz nedir sizin Gürsoy beye söyliyeyim ☺️
BabyPelargos minikmucizem20 kızımız olacak inşallah 🙏🏻 sizin? İsmim Gizem ben Teksin hoca takipliyim. Kendisine de söyledim. Ama bir sürü doktor gezdim Teksin hoca üniversitede hoca doğumumda kendisi olmazsa, inşallah Gürsoy beye gideceğim.
minikmucizem20 BabyPelargos bence Gürsoy bey daha iyi benim arkadaşlarım hep onda doğum yaptı teksini duymamıştım ama Önermiyorlar fazla ama iyi bir kadın doğumcuda takipli ol Gürsoy bey çok iyi biri gözün kapalı gidebilirsin 😊
BabyPelargos minikmucizem20 benim gittiğim doktor teksin bey riskli gebelik takibimi de yapıyor. Benim hem kan pıhtı sorunum hem de miyomlarım var. Teksin bey Ege’de prof bi hoca. Zor randevu alınıyor. O yüzden Gürsoy bey çok iyi geldi bana. Çok güleryüzlü, kibar ve bilgili bir doçent.
Zehrabdr minikmucizem20 merhaba bende gürsoy pala takipliyim, doktorumdan çok memnunum ama hastane de aynı sekilde memnun olur muyum bilmiyorum daha önce ekolde doğum yapan bildiğiniz var mı acab
Turkan35 minikmucizem20 arkadaşlarınız hastane koşullarından memnun kaldılar mı acaba? Ben de irfan beyde takipliyim
minikmucizem20 Zehrabdr sizinde az kalmış doğuma benim gibi fiyatı konuştunuz mu ? İsminiz Zehra mı ? Gün verdi mi Gürsoy bey size ?
Zehrabdr minikmucizem20 gürsoy bey vermiyor fiyati , gizem hanim var dogum kismi ile ilgili ucreti ve detaylari konustugunuz normal 48.500 sezeryan 46000 dediler . Evet ismim zehra
Zehrabdr minikmucizem20 henüz günümüz yok zaten iki haftada bir kontrole gidecegiz simdilik yaklastikca belli olur insaalah. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla ve zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Yenianne6161 minikmucizem20 45 bin şu an canım bende sadık bey takipliyim kendisi de çok iyi bir hocadır. Detaylı ultrasonumuzu Gursoy bey yapmisti
minikmucizem20 Zehrabdr bugün kontrolüm var Gürsoy beye sonra nstye bağlayacaklar tok dolu gitmek lazım aklında bulunsun sizinkinin cinsiyeti nedir
minikmucizem20 Zehrabdr evet 48 ,500 dedi kadın 46 ,500 düşürdü oradaki gizem hanım doğum servisine gittik biz geçen hafta bakmaya tekli yatak ikili yatak var
Zehrabdr minikmucizem20 benim erkek, ben biraz tecrübesizim nelere dikkat etmem gerektigini de cok bilmiyorum soylediginiz iyi oldu tesekkur ederim ☺️
minikmucizem20 Zehrabdr iki yatak daha iyi aslında sen ve eşin uyur annen falan tekli odada sadece 1 yatak var