LinamAsyam merimiri yok beklemedeyiz çok fena bir gece geçirdim ishal sancısımı doğum sancısımı ayırt edemedım kontrole geldim 🥲 son 10 🩷
Sevginur61 merimiri 39+5 yalancı sancılar vurup geçiyor beklemedeyim ama son haftalar ciddi anlamda yordu beni🫠🫠
gokcegn21 merimiri biz 38 olduk hayırlısı ile Perşembe sezeryanım gün aldım. Çok heyecanlıyım 2 çocuklu hayat beni karşılıyor 🥹😂
merimiri gokcegn21 ayy Allah yardımcın olsun şimdiden canım en azından günün belli biz ne zaman gelirse modundayız 😂
Dietitian_mom 38+2 olduk ama bizde de tık yok, açılma varmış nişanım da 9 gün önce geldi ama kızım gelmiyor daha 😅🙈kasık ağrılarım var sadece beklemedeyiz bakalım 🌻
merimiri Dietitian_mom ayy bakalım çarşamba da ben kontrol oluyorum 38. Haftam olacak açılma var mı yok mu göreceğiz 🤷🏻♀️ Allah yardımcımız olsun hepimizin
Sabriye48 Dietitian_mom bende 38 hafta oldum dün üç kere sarı sümük kıvamında içinde azıcık kan var bu nişanmı ilk hamileliğim anlayamadım çok ne ağrım var ne sancım başka
Elfbzkrt Dietitian_mom aynıyız sizinle ama bende ne ağrı ne kasılma hiçbirşey yok ne yapmam lazım ya 🥹😀
Dietitian_mom merimiri Vardır inşallah pilates yapmak iyi geliyor açılma için deneyebilirsiniz doktora danışıp 🌼
merimiri Dietitian_mom geçen gün biraz başlıyım dedim o gece biraz ağrım fazla oldu hafif hafif yapıyorum,ananas hurmaya başladım bakalım 🤭
Aycanby Kızlar 36 haftalık olduk ama hareketleri cok az hissediyorum Bi terslik var sanki yarın muayene var dua edinde sıkıntı cıkmasın Bi kaç gündür stresli beni kıran üzen bazı durumlar yasıyorum etkiler mi cok bebeğimi 😒
Sydaglsen Aycanby stres etkiliyor tabiki ama kötü düşünmeyin hemen alanları da daralıyor artık ordan da hareketler azalabiliyor
merimiri Aycanby bir şey olmaz Allahın izniyle cnm tatlı bir şeyler ye ve soluna yat uyanıyorsa oynayarak uyandırmaya çalış inşallah bir sorun yoktur 🤲🏼
Sydaglsen merimiri 38+5 im ne sancım var ne açılmam geceleri bi enerji geliyor kızıma yarıp çıkacak sanki karnımı vajinamda anlık keskin sızılar oluşturuyor bekliyoruz hala doktorum 40 buçuğa kadar bekleriz gelmezse suniye döneriz artık dedi suniden çok korkutuyolar beni bakalım ne olacak 🤷🏻♀️
merimiri Sydaglsen bakalım benimde o kadar ağrım sızım vardı 1 gündür rahatım aşağı indi sanırım 🤷🏻♀️
Nursima6761 @“Aycanby” stres den uzak dur son zamanlar yerleri daraldı için hareketleri azalıyor zaten 35 haftalık da bende öyleydim ola bildin de uzan dinlen hareketlerini takip derim
Aycanby merimiri insallah yapıyorum ama dediğim gibi cok ufak hareket var tek tük eski vuruşları asla yok 😒
Iydrnjg Valla bekliyoruz da sankı çıkmak istemiyor 25de hayırlısı tüm annişler sağlıklı bebişlerimiz gelsın 🐣🌸🥰