Iydrnjg Valla bekliyoruz da sankı çıkmak istemiyor 25de hayırlısı tüm annişler sağlıklı bebişlerimiz gelsın 🐣🌸🥰
br2023 merimiri 39+2 beklemedeyiz ne açılma ne nişan gelmedi arada ağrılar oluyor geçiyor hemen kaç gecedir bende rahat uyuyorm fırtına öncesi sessizlik gibi geliyor bana da😂Bide sabahları uyanınca nefes almakta zorlanıyorum sırt ağrısından🥲
merimiri br2023 kesinnn kesin fırtına öncesi sessizlik 😂😂 ayyy fırtına kopacaksa kopsun artık sürekli kontrol etmekten paranoya olduk ilerledikçe daha çok korkar olduk
merimiri Iydrnjg ayy o sertleşme beni 2 gece ayağa dikti feciii 🤷🏻♀️ dün iyi uyuyunca ohhh dedim dünya varmış
br2023 merimiri Ayn ya kopsun artk şu fırtına🤭Yoruldum taşıyamıyorum bacaklarm çok fena ağrıyor vajina aynı şekilde bir ağırlık var gibi rahat oturup kalkamyrm😑
Aycanby merimiri insallah yapıyorum ama dediğim gibi cok ufak hareket var tek tük eski vuruşları asla yok 😒
merimiri Aycanby yeri küçüldü normal cnm eğer ki iriyse daha da zor ama sen yine de kontrol ettir kendini mutlaka
Dilan_Deniz merimiri çarşamba günü sezaryen olucam dua edin kolay geçsin,hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
alinsmom_ merimiri 37+6 dayızzz🥹 bebek çok hareketli yerinde hiç durmuyor🥹 çarşamba günü bakacaz en son dönmüştü malt gelişe dönmediyse sezeryan günü alacaz 🥰
Sabriye48 Dietitian_mom bende 38 hafta oldum dün üç kere sarı sümük kıvamında içinde azıcık kan var bu nişanmı ilk hamileliğim anlayamadım çok ne ağrım var ne sancım başka
Zmom merimiri bizimde son 20 gelen giden yok nişan dahi yok ortada. Ananas hurma ahududu başladım. Ve çokkk halsizim akşam anca kendime gelebiliyorum. Doğum yaklaşınca hani enerji patlaması yaşanıyordu 😭Allah nasip ederse En fazla bu ay sonuna dökülürüz merak etme 😂
sova 36+3 olduk. Bu sabah nişanım geldi. Nstye bağladılar ama hiiiç sancım çıkmadı. Ciğer geliştirici iğne vurdular yarın kontrole çağırdı doktorum bakalım. Azıcık daha sabretse keşke 🤗