KAÇ PARA DOĞUM ÜCRETTİ ÖDEYECEKSİNİZ?
Burcuctn Ankara medical park hastanesini seçtim Doğum için.Doğum paketi almıştım tüm testler tahliller muayeneler ve Sezaryen Doğum dahil 6500 e aldım.Doktorum doçent ve gerçekten Harika bir bayan paket bana daha avantajlı geldi gebeliğin erken dönemlerindeyse kesinlikle paket almanı tavsiye ederim ☺️☺️
GlayKo neresi
AlininAysesii Adatıp
KlncA İstanbul’da herşey pahalı bende Sakaryadayım Konak’ta yada adatıpta düşünüyorum daha karar vermedim doktor bakıyorum on haftalık daha 🤲rutin muayeneler için şimdilik devlete gidiyorum ama orası çok kalabalık orda Doğum 😳 o kadar çok yabancı uyruklu insan varki kendi ülkemizde hastanemizi kullanmak istemiyoruz soysal güvencemiz varken kullanalım diyoruz ama bu sebepten özel hastane gibi ticarethanelere gitmek zorundayız 😡
Yani bilmiyorm belki size faydası olur diye paylasıyorm arkdslar ümraniye tarafına yeni nedipol hastanesi acılmıs muayeneler 50 tl bormal dogmdan1200 müş 😊
Burcuctn 33+3 haftalık hamileyim. Hamileliğimden beri aynı hastaneye gidiyorum ve bu zamana kadar 2-3 kez zam geldi doğuma ve randevu ücretlerine😬
Aralık ayında aldığım fiyatlar bunlar. 3 gün sonra randevum var yeni yılla birlikte zam geldiğini düşünüyorum tekrar. Bu yüzden gittiğimde yine fiyatlandırma ile görüşeceğim 😬
Normal doğum 4.500
Normal doğum epidural 5.550
Sezaryen isteğe bağlı 6.450
Aralık ayında aldığım fiyatlar bunlar. 3 gün sonra randevum var yeni yılla birlikte zam geldiğini düşünüyorum tekrar. Bu yüzden gittiğimde yine fiyatlandırma ile görüşeceğim 😬
Normal doğum 4.500
Normal doğum epidural 5.550
Sezaryen isteğe bağlı 6.450
deletedmom947 peki bu fiyatın haricinde saçma sapan bahanelerle ekstra ücret talep ediyorlar mı, yoksa net rakam bu mu? Konak’ta +400 epidurale fiyat çıkarıyorlarmış mesela, adatıpta verilen rakama epidural de dahil mi?
ElifAbr neyin tasası derken ? Para gökten gelmiyor şimdiden ayarlamaya çalışıyoruz daha uygun ve memnun olunan bir doktor varsa bundan sonra ona giderim diye soruyorum. Erken olabilir ama baştan ayağını yorganına göre uzatmak lazım 2000tllik doktor bulsam bilirimki bir sorun olmazsa sonunda 2bin vericem . 5bnlikse ona göre birikcek
Tugbabu5952 süper
AlininAysesii hayır tabi ki değil keşke olsa :)
Epidural fiyatı 5bin küstürdü hatırlamıyorum bile şuan😂
Epidural fiyatı 5bin küstürdü hatırlamıyorum bile şuan😂
deletedmom947 Öhhh yaa evet ben de öyle bi şey okumuştum 😂 Konak’la çok fark var arada, fiyat daha uygun niye Konak’ı tercih etmiyorsunuz siz mesela?
AlininAysesii doktorumdan çok memnunum birde epidural tavsiye etmiyor benim doktorum o yüzden soğudum epiduralden. Doğuracaksan adam gibi doğur diyor😂
Konakla ilgili de bir kaç şikayet duymuştum tanıdıklarımdan o yüzden ilk başta tercih etmedim
Konakla ilgili de bir kaç şikayet duymuştum tanıdıklarımdan o yüzden ilk başta tercih etmedim