Sbnmcan 5000 değil yanlız yanlışınız var. 3500 normal 4000tl sezeryan
KAÇ PARA DOĞUM ÜCRETTİ ÖDEYECEKSİNİZ?
CooperBaby bu özel sağlık sigortası dahil fiyatımı ?birde doktor dahil fiyatımı ?
Ozlmminiko Zam geldi 4000 normal, 4500 sezaryen.
Burcuctn hastane de çalışıyorum personelden alınmıyor normalde 1700 -2200 fiyatı
NidaPolatdemir hangi hastane
Janset2105 bende Ferda Hanıma gidiyorum ♥️ Evet sanırım öyle
Tomurcuk18 zam gelmiş fiyatı zaten 3500 normal 4000 sezeryan :)
Ysn. Kusura bakmayin telefonumun ekrani arada gidigor nereye bastigim gözükmüyor yanlislik olmus😊
Ozlmminiko Ben Pazartesi sordum zamlı fiyat olarak 4000-4500 dediler 🙄 demekki herkese farklı söylüyorlar.
Burcuctn Hatem Hastanesi Gaziantep
Tomurcuk18 çok ilginç çok şaşırdım. Az önce bir başlık açtım oraya sizi etiketliyorum fiyat alan başka bir bayan daha var. ona da 3500-4000 demişler
Burcuctn hayatımdaki en büyük pişmanlığım o hastane o kadar kötü anılar bıraktılar ki bende doğuma dair hiçbirşey hatırlamak istemiyorum kızım dışında ben kontrolde acil sezeryana alındım ama yapılan terbiyesizlik ve artık adına hırsızlık diyorum annemden bana yadigar kalan alyansını kaybettiler ve hiçbirşey yapılmadı mahkemeye verdik kamera kayıtları bile verilmemiş delil yetersizliğinden mahkeme düştü bende evraklarımla sigortaya sikayet ettim normalde özeller devletin aldığından bir kuruş bile fazla alamaz asla paranın peşine düşen biri değilim ama yapılanlarıda yanlarına bırakmak istemedim doğumdan sonra ödeme yaparken eşim kodlu fatura istedi ve bu belgelerle sigortaya şikayet ettik haksız kazanç alıyorlar diye ve alınan fazla para bana iade edildi keşke elimden daha faZlası gelseydi o kadar kinliyim o hastaneye doktorumu çok severdim ama muhtemelen hastaneyi şikaet ettiğimiz için yoğun parçalı kanamam var diye mail attım dönüş bile yapmadı 40kontrolü için randevu istedim yine dönüş sağlamadı keşke zamanında eşimi dinleyip onun dediği hastanede doğum yapsaydım
Mells Biz de 2018 de başladık kuzum onu gidip konuşacağız eski fiyattan yararlanabilir miyiz diye. Yeni katılanlara yeni fiyat eski olanlara eski fiyat veriliyor olabilir. Bide babam doktor onun doktor indiriminden yararlanmaya çalışacağız bakalım..
Mervengin34 estağfirullah 🤗