Tomurcuk18 çok ilginç çok şaşırdım. Az önce bir başlık açtım oraya sizi etiketliyorum fiyat alan başka bir bayan daha var. ona da 3500-4000 demişler
Burcuctn hayatımdaki en büyük pişmanlığım o hastane o kadar kötü anılar bıraktılar ki bende doğuma dair hiçbirşey hatırlamak istemiyorum kızım dışında ben kontrolde acil sezeryana alındım ama yapılan terbiyesizlik ve artık adına hırsızlık diyorum annemden bana yadigar kalan alyansını kaybettiler ve hiçbirşey yapılmadı mahkemeye verdik kamera kayıtları bile verilmemiş delil yetersizliğinden mahkeme düştü bende evraklarımla sigortaya sikayet ettim normalde özeller devletin aldığından bir kuruş bile fazla alamaz asla paranın peşine düşen biri değilim ama yapılanlarıda yanlarına bırakmak istemedim doğumdan sonra ödeme yaparken eşim kodlu fatura istedi ve bu belgelerle sigortaya şikayet ettik haksız kazanç alıyorlar diye ve alınan fazla para bana iade edildi keşke elimden daha faZlası gelseydi o kadar kinliyim o hastaneye doktorumu çok severdim ama muhtemelen hastaneyi şikaet ettiğimiz için yoğun parçalı kanamam var diye mail attım dönüş bile yapmadı 40kontrolü için randevu istedim yine dönüş sağlamadı keşke zamanında eşimi dinleyip onun dediği hastanede doğum yapsaydım
    Burcuctn gittigim hastanede 10-12 bin arası degisiyor dogum ücretleri özel saglık sigortam oldugu icin ücret ödemeden cıkacagım özel saglık sigortası böyle durumlarda çok iyi oluyor
    Mells Biz de 2018 de başladık kuzum onu gidip konuşacağız eski fiyattan yararlanabilir miyiz diye. Yeni katılanlara yeni fiyat eski olanlara eski fiyat veriliyor olabilir. Bide babam doktor onun doktor indiriminden yararlanmaya çalışacağız bakalım..
    Burcuctn Anadolu yakasındaysan Çamlıca Medipolğ de çok önerdiler ama ben doktorumu değiştirmek istemedim 33e giricez oraya da bi bak derim
      Burcuctn Fatmanur Temel çok iyi bir doktor kontrollerimde hiç sorun yaşamadım ama son olayda benim için iyiliğide bitti ne kadar iyi bir doktor olursa olsun sonuöta ben onun hastasıydım ve ciddi bir durumla karşılaşabilirdim ama o cvp vermek yerine umursamadı bile belki hastaneden kaynaklıdır ama etrafımda kime önerdiysem doğumu orda yapmamasını söyledim sözde özel hastane elim acil sezeryana alınınca kayıt açmaya gitti eşyalarım etrafa bırakılmış iç çamaşırım şahsi eşyalarım biride toplayıp bir poşete koymamış eşime ööp poşeti vermişler kendi toplamış üstüne annemin yüzüğünü kaybeden hemşire hakkında hiç nir tutanak yok sözde evraklarında hastanın eşyası özel bir kutuya konularak teslim ediyor ama bu hemşire elinde kolyemi sallaya sallaya eşime teslim etmiş kameralarda da gözüküyor demekki çok yaşanıyorki böyle olaylar üstünde durma gereği duymamış yetkililer
        Aysun2834 gerçekten çok vahim bir olay olmuş üzüldüm adınıza gidende geri gelmiyor tabi ama cana geleceğinr mala grlsin diyelim kaşınızın gözünüzün sadakası olsun diyelim napalım
        Istanbul ne kadr uygunmus..paket alacagim 6.750 ankara medicalpark
        ElifClk evet 2019 güncel fiyatlar doktordan doktora fiyatlar değişmiyor bütün doktorlarda fiyatlar aynı ama benim doktorum kendisi giriyor Doğuma bs istediğimde ulaşabiliyorum her türlü bilgi veriyor ve çok tatlı Maltepe de gezmediğim hastane kalmadı Mehmet toprağa bile gittim ama sadece o doktordan Menmun kaldım odalarını falan da gezdirdiler 👍🏻👍🏻
          Esracelik doğru hastaneyi bulmak zor .hastaneden de ziyade doktor ile anlaşıp memnun kalmak da sıkıntı başına buyruk ilgisiz doktorlar da çok. muayene ücreti nedir hastanenin ?
            Svnccnr izmitte cihana gidiyordum fakat bu ay değişiklik yaptım konak hastanesine gittim.
            ElifClk 90 TL muayene ücreti evet doktor bulabilmek özellikle de doğru anlayışlı doktor çok önemli ben bebeğimin hareketlerini erken hissediyorum diye dalga geçen doktorlara rast geldim şaka gibi yani
              Esracelik herkes aynı dönemde hissedecek diye birşey yok ki doktorlar bunu daha iyi biliyorlar . Her beden kendine özgüdür. Teşekkür ederim bilgi verdiğin için 🙏