Hilalalara Malatya’nın gözünü seveyim ya ! 2 sene yaşadım Malatya’da , İzmirliyim ama önceki hayatımda malatyalıydım sanırım 😅😅 herşey ucuz Malatya’da . Daha doğrusu buralar pahalı . Uygun fiyata herşey kaliteli . Yaşam standartlı yüksek . Burda 1000 lira verip sobalı evde oturamıyosun . Evler dökülüyor . Hastaneler(yeni yapılanlar hariç) kurtuluş savaşı zamanından kalma gibi . Biçok şey ilkel . Anaokullarında uyku odası bile yok ! Uyku odası nerde diyince Garip garip bakıyorlar insanın yüzüne . Değerini bil Malatya’nın . Gözünü sevdiğimin Malatya’sı 😍 nasıl özledim bi bilsen
    KlncA sizin gittiğiniz hastane hangisi bende Sakarya'da yaşıyorum da
    Msl_ege kesinlikle katılıyorum Malatya çok iyi bu konuda senin söylediğin hastane fiyatlarına ağzım açık kaldı
      Sultanbeyli saygı hastanesi normal 1300 zorunlu sezeryan 2000 isteğe bağlı 2500
      Ankara Koru hastanesinde dogum yapacagim 5 bin tl ye anlastik.Ankara ra da fiyatlar cok uçuk.
      Janset2105 canım bende gisbire gidiyorum zam gelmiş normal 2100 olmuş sezaryanı hatırlamıyorum 🙈 hangi doktora gidiyorsun
        Hcevik Türkiye’nin herhangi bir özel hastanesi aynı fiyat benim için canım eşimin görevinden dolayı