Gizemx3 Betl35 son 7 günümüz 39 olduk ama bebişin keyfi yerinde bu hafta gelmezse sezaryen olucaz sanki bu sene bebişlerin çok gelesi yok gibi
Dilan_Deniz rbaoz aayy amin inşallah çok heyecanlıyım,sezaryen olucam ayrı bi stresi var üzerimde allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Eda3834 Ahsenkeremmoms patron bebek ya kendileri ne zaman gelmek istiyorsa o zaman geliyor biz kendimizide yırtsak onlar gelmek istedikleri zaman geliyor
Brnaa123 Betl35 31+2 uygulamaya göre 61 gün kaldı doğum korkusu başladı sürekli doğum hikayesi izliyorum ama herkesin farklı farklı yaşayıp görücez artık 🥲🥲
Doamomy12 Betl35 Kızlar sizde aşağıda baskı hissediyor musunuz ben bu gün baya hissediyorum ayakta çok durduğumdan mı yoksa erken doğum belirtisi mi bilmiyorum ağrım kanamam yok ama baskı var otururken rahat edemiyorum yada wc de çok tedirgin oluyorum
Cerenalay55 Doamomy12 erken dogumla alakasi yok canim benim 3 haftadir boyle kafasi asagi baski yapiyor ondan bazen kalkarken on saat anca kalkiyom ve canim cok yaniyor
Doamomy12 Cerenalay55 İlk gebelik olunca anlayamıyorum acaba ağrım varda hissetmiyor muyum diye kendi kendime kuruntular yapmaya başlıyorum bu gün doktora gittim söyledim nst çekildi son haftalarda olur dedi