Kubrahmz Yarım saat sonra 36+1 olacağız. Normal istiyorum bakalım ne zaman gelecek Bebiş. Ama uygulamaya göre son 27
M-Urass_Mom 36+2 olcaz yarım saate biz de 💙 28 Eylül, normal doğum istiyorum 🥰 Şafak 20′den de aşağı düşsün hemen, çok heyecanlı 🐣🤰🏻
Doamomy12 Cerenalay55 İlk gebelik olunca anlayamıyorum acaba ağrım varda hissetmiyor muyum diye kendi kendime kuruntular yapmaya başlıyorum bu gün doktora gittim söyledim nst çekildi son haftalarda olur dedi
Doamomy12 Cerenalay55 Evet ayın 9 unda benim 🤭🥹🤰🏼 Haftaya bu gün kucağımızda inşallah çok duygusal oluyorum ben böyle söyleyip düşününce 🥹🥹
Eozlemtsn hanlnim dün kontrolüm vardı ama henüz gün vermedi bana Dr canim.sali günü yeniden gidicem .sana verildi mi gün?
hanlnim Eozlemtsn makat gelişli olduğu için sezaryen olcaz… 11 eylülde anestezi ile görüşücez ona göre gün verecek doktorum ☺️
Eozlemtsn hanlnim benimde 10nda kan tahlilleri yapalım anestezi için dedi acaba gün belirlemek için mi benimde.
hanlnim Eozlemtsn büyük ihtimalle bana doktorum 3 haftaya alırız dedi 11inde tahliller herhalde sonraki ili hafta içinde de alacak.